SHARE

Faptul ca telefoanele mobile au un display mult mai mic fata de un monitor PC sau un TV, asta nu inseamna ca nu sunt potrivite pentru jocuri multiplayer. De fapt, jocurile multiplayer au explodat in ultimii ani, de cand dezvoltarea tot mai acerba a sistemului de operare Android. Chiar daca nu esti conectat la internet, s-au gasit solutii pentru a putea juca cu prietenii jocuri Android. Am intocmit si noi o lista cu unele dintre cele mai frumoase joculete Android online si offline, dupa cum urmeaza:

BATTLE SLIMES

Oricat de frumoase ar fii jocurile online, nimic nu se compara cu experienta prietenilor stransi in aceeasi camera, concurand fiecare impotriva celorlalti. Acesta este scopul joculetului Battle Slimes, un joc multiplayer cu 4 players in care fiecare player cu telefonul sau alege un slime coloratapoi se bate in diverse arene cu ceilalti 3 jucatori. Controalele sunt destul de simple, este jocul perfect pentru prieteni si familie.

battle slimes

CLASH OF CLANS

Acest joc nu mai are nevoie de nici o prezentare. Este unul dintre cele mai populare jocuri de startegie online, devenit unul dintre cele mai populare jocuri de pe planeta. Trebuie sa ai grija de satul tau, de orasul tau si sa il cresti treptate trecandu-l prin diferite stadii de civilizatie. Construiesti case, te lupti cu mostrii, intalnesti playeri pe aceeasi harta, cam asa s-ar putea traduce Clsh of Clans..

clash-of-clans-android

MINECRAFT: Pocked Edition

Ar fi imposibil sa facem acest top al jocurilor multiplayer Android fara Minecraft. Minecraft, versiunea PC este unul dintre cele mai populare jocuri din lume la ora actuala, chiar daca grafica nu da pe-afara. Tocmai din acest motiv a devenit atat de popular, putand fii jucat de oricine, fara un pc extraordinar de performant. Cu siguranta cei care indragesc jocul pc vor instala si pe telefonul mobil aceasta versiune, pentru a trai experienta Minecraft mereu, oriunde ar fi.

minecraft pocked

Articole Recomandate

Table Tennis Touch – unul dintre cele mai bune jocuri Android ale anului 2... Am jucat într-una Table Tennis Touch pe final de an, atunci am descoperit eu minunăția asta de joculeț care este capabil să ofere adrenalină și specta...
TOP 5 jocuri de car parking Nu știu vouă, însă mie îmi plac la nebunie jocurile Android cu mașini pe care trebuie să te chinui mai mult sau mai puțin să le parchezi în zone care ...
3 jocuri anti stres extraordinare În societatea modernă, există zile în care stresul atinge cote maxime. Avem parte de stres acasă, în trafic, la joburile din ce în ce mai instabile și...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here