Home Diverse Cel mai bun videochat ramane www.luckystudios.ro

Cel mai bun videochat ramane www.luckystudios.ro

1476
9

Videochatul a inceput sa prinda coaja in Romania intr-o vreme in care nu cred ca se astepta nimeni. Sunt de parere ca mentalitatea a inceput sa se schimbe si odata cu ea incep sa iasa la suprafata niste afaceri care pana nu de mult erau considerate cel putin TABU. Din fericire, mentalitatea se schimba in bine, nu in rau cum eram obisnuiti pana acum. Daca in 25 de ani de libertate am fost obisnuiti cu mersul inspre mai rau, iata ca cel putin tinerii incep sa se desprinda putin de tot de ceea ce inseamna vechi, mentalitate veche.

21

Ce inseamna o mentalitate noua?

O mentalitate noua inseamna posibilitatea de a privi lucrurile asa cum sunt, fara prejudecati si fara rautate. Stim cu totii ca Romana este tara prejudecatilor, inca este dar ceva se schimba dupa cum va spuneam mai sus. Oamenii incep sa vada lucrurile asa cum sunt, nu mai au tendinta sa judece inainte sa stie despre ce este vorba. Cand discutam despre videochat, oamenii parca inceteaza sa mai priveasca suspect. Inainte aveau impresia ca videochatul este ceva meserie rusinoasa sub acoperire, insa ezitau sa se documenteze. Asta este cea mai mare problema a romanilor: nu stiu despre ce e vorba si prefera sa isi formuleze propriile teorii, nu sa caute raspunsul exact…

20

Oamenii nu numai ca au invatat ce inseamna videochat, dar au inceput sa-i prinda si gustul. Au inceput sa caute cel mai bun videochat din tara si multi spun ca ar fi cel de pe www.luckystudios.ro. Acuma stiti si voi, cum spune majoritatea, asa este… E bine ca incepe sa se creeze si putina distanta intre aceste studiouri ca in orice domeniu. Incepe sa fie o afacere in adevaratul sens al cuvantului, luata in serios de toata lumea.

Nu am incetat niciodata sa cred ca ceva se va schimba in viitorul apropiat. Desi lucrurile se schimba destul de lent, se schimba totusi intr-o directie occidentala. Deja nu se mai uita nimeni ciudat la tine cand vorbesti despre videochat, cu toate ca mai avem multi ani pana sa ajungem la mentalitatea nemtilor. O sa ajungem si noi sa mergem oare intr-un sex shop cu nevestele cum se duc ei?

Viitorul este destul de imprevizibil si cred cu tarie in ziua in care Romania o sa fie tara tuturor posibilitatilor, asa cum este orice tara respectabila din occident in momentul actual. Parca am stat destul in urma celorlalti, nu credeti?

19

9 COMMENTS

  1. Sa stii ca s-a mai schimbat mentalitatea. Inca suntem cu mult in urma si mai judecam da parca nu mai sunt asa inchisi la minte oamenii

  2. cum sa nu iti placa sa lucrezi cand primesti peste 300 de lei la 8 ore? Care mai are curaj sa comenteze acum?

Comments are closed.