Home Diverse Cat de important este un training dezvoltare personala

Cat de important este un training dezvoltare personala

2213
0

3 motive pentru care ai nevoie de un training dezvoltare personala

Romania ultimilor ani a reusit cu brio sa isi impuna un standard destul de ridicat de incultura. Aceasta incultura se rasfrange asupra tuturor palierelor si astfel, ajungem sa traim intr-o tara in care nimeni nu stie ce vrea sau ce poate sa faca. Parca am fii o tara cu 22 de milioane de balante, nascuti in aceeasi zodie, oameni usor de influentat si pusi in dificultate atunci cand trebui sa ia o decizie.

De ce ai nevoie de training dezvoltare personala

  1. Nu stii ce vrei – De cele mai multe ori, ajungem la 25 de ani si observam ca preocuparile ni se schimba de la o zi la alta, de la o luna la alta. Ceea ce astazi avem impresia ca ne place, maine nu ne mai place. Cu toate acestea, ne dorim un viitor stabil. Ei bine, nu putem avea un viitor stabil daca nu stim ce vrem. Un training dezvoltare personala ne ajuta sa ne dam seama ce vrem de la noi si de la viata.
  2. Nu stii ce poti – Din pacate nu ne cunoastem limitele si de multe ori ne subestimam. In loc sa fortam sa le depasim, ne complacem in ideea ca nu suntem in stare. Ei bine, nu e loc de asemenea mentalitate intr-o societate moderna. Trebuie sa ne cunoastem limitele si sa le depasim fara sa stam pe ganduri.
  3. Nu stii care este valoarea ta – Cel mai des ne lovim de aceasta problema atunci cand intram in campul muncii. Patronii din Romania intotdeauna vor profita de tinerete si de naivitate pentru a oferi salarii mult sub standardele normale. Trebuie sa tim care este valoarea noastra raportata atat la calificrea oficiala cat si la scara noastra de calitati si defecte.

Recomand un training dezvoltare personala tuturor celor care au obiceiul sa nu stie in general. Ar trebui sa ne scoatem din obiceiuri aceste doua cuvinte “nu stiu”. Acestea nu fac altceva de cat sa ne traga inapoi pe scara de valori impusa de o societate din ce in ce mai inradacinata in lucruri concrete. Trebuie sa stim orice atata timp cat tine de persoana noastra.

Un training dezvoltare personala este foarte important, insa mai important este sa constientizam ca avem nevoie de asa ceva. Am observat ca in general, romanii sunt un popor foarte mandru care nu poate sa accepte nici critici nici solutii daca acestea nu vin din imaginatia proprie. Aici din pacate mai avem putin de lucrat si ne dam pe brazda.

Valoarea noastra nu trebuie stabilita de altii, trebuie stabilita de noi si atat. Trebuie sa stim ce putem face, cat putem face si mai ales cat valoram. Nu e loc pentru cei indecisi, pentru cei care nu sunt capabili sa furnizeze aceste date intr-un timp foarte restrans. Totul se rezuma la conjunctura in ziua de azi, asa ca avem nevoie de spontaneitate atat in gandire cat si in fapte, avem nevoie de training dezvoltare personala.

Previous articleProblemele Android 5.0 si solutiile lor
Next articlePhotoFancy sau cum sa daruiesti cu personalitate
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here