Home Tutoriale 3 trucuri pentru Moto X Play

3 trucuri pentru Moto X Play

1536
0

Moto X Play e un telefon grozav, insa dupa ce il butonezi o perioada iti dai seama ca parca nu tine bateria, nu se pot uni contactele sau daca se pot uni e cu chin, ai vrea memorie interna de stocare mai mare si n-ai de unde si asa mai departe. In cele ce urmeaza, vom trata aceste probleme si vom incerca sa oferim cateva sfaturi destul de simple si usor de implementat de oricine.

 

Cum imbunatatesti durata de viata a bateriei pentru Moto X Play

Bateria de pe Moto X Play e mult mai mare fata de cea a competitorilor, insa intotdeauna parca ti-ai dori sa tina mai mult. Noi, cei trecuti de 25 de ani ne aducem aminte de Nokia 3310 si plangem… Primul sfat ar fi sa puteti telefonul in airplane mode atunci cand nu aveti semnal pentru ca telefonul va consuma foarte multa energie pentru a cauta semnal si pentru a-l imbunatati.

Diminuati si lumina displayului, alaturi de screen timeout mai mic de 1 minut. De asemenea, daca aveti posibilitatea sa va conectati la Wi-Fi, stati conectat in acest mod, renuntati la conexiunea de date pentru ca aceea consuma mult mai mult.

Cum faci un screenshot cu Moto X Play

Daca vrei sa faci un screen pe care sa il imparti cu cineva, tot ce trebuie sa faci este sa tii apasat butonul home+volume down pentru 3 secunde. Vei gasi screenshoturile in Apps-Gallery-Screenshot.

Cum extinzi capacitatea de stocare Moto X Play

Moto X Play are o memorie de stocare de 8 GB , dintre care 3 GB nu sunt disponibili din cauza ca sunt folositi de Android sau chestii de retea. Adauga un card MicroSD pentru spatiu extra. Cei de la Motorola au creat o aplicatie cu care poti muta din memoria interna pe card, Move Media si este foarte utila.  De asemenea, daca pui un card, poti configura camera foto sa salveze pozele direct pe card.Moto X Play

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here