SHARE

Moto X Play e un telefon grozav, insa dupa ce il butonezi o perioada iti dai seama ca parca nu tine bateria, nu se pot uni contactele sau daca se pot uni e cu chin, ai vrea memorie interna de stocare mai mare si n-ai de unde si asa mai departe. In cele ce urmeaza, vom trata aceste probleme si vom incerca sa oferim cateva sfaturi destul de simple si usor de implementat de oricine.

 

Cum imbunatatesti durata de viata a bateriei pentru Moto X Play

Bateria de pe Moto X Play e mult mai mare fata de cea a competitorilor, insa intotdeauna parca ti-ai dori sa tina mai mult. Noi, cei trecuti de 25 de ani ne aducem aminte de Nokia 3310 si plangem… Primul sfat ar fi sa puteti telefonul in airplane mode atunci cand nu aveti semnal pentru ca telefonul va consuma foarte multa energie pentru a cauta semnal si pentru a-l imbunatati.

Diminuati si lumina displayului, alaturi de screen timeout mai mic de 1 minut. De asemenea, daca aveti posibilitatea sa va conectati la Wi-Fi, stati conectat in acest mod, renuntati la conexiunea de date pentru ca aceea consuma mult mai mult.

Cum faci un screenshot cu Moto X Play

Daca vrei sa faci un screen pe care sa il imparti cu cineva, tot ce trebuie sa faci este sa tii apasat butonul home+volume down pentru 3 secunde. Vei gasi screenshoturile in Apps-Gallery-Screenshot.

Cum extinzi capacitatea de stocare Moto X Play

Moto X Play are o memorie de stocare de 8 GB , dintre care 3 GB nu sunt disponibili din cauza ca sunt folositi de Android sau chestii de retea. Adauga un card MicroSD pentru spatiu extra. Cei de la Motorola au creat o aplicatie cu care poti muta din memoria interna pe card, Move Media si este foarte utila.  De asemenea, daca pui un card, poti configura camera foto sa salveze pozele direct pe card.Moto X Play

Articole Recomandate

Ți se pare că anumite iconițe de la aplicații sunt urâte? Iată cum poți să le sc... Din păcate, atunci când vine vorba despre gusturile oamenilor în materie de design, acestea sunt foarte diferite. Din această cauză, e posibil ca unor...
Telefonul scăpat în apă. Se mai poate repara? Iată câteva idei cu care îl poți s... Inima îți stă în loc în momentul în care telefonul îți cade în chiuvetă, veceu, cadă, piscină sau orice alt mediu în care este acoperit complet de apă...
Cum dai share location prietenilor tăi pe Android? Se întâmplă de multe ori să te afli pe o stradă sau într-o regiune ale cărei detalii în ceea ce privește adresa nu le cunoști. Să împărtășești  locați...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here