SHARE

Marea majoritate a utilizatorilor Android instaleaza numai aplicatii din Play Store, aplicatiile pe care Google le ofera si le garanteaza in al sau magazin. Ei bine, potentialul sistemului de operare Android nu este limitat la Play Store sau serviciile Google. In cele ce urmeaza, am intocmit o lista cu cele mai bune aplicatii Android APK pe care nu o sa le gasesti niciodata in Play Store.

Humble Bundle. Legendara aplicatie Humble Bundle a primit de curand un nou update si din acel moment, nu a mai fost disponibil in Play Store. E posibil ca cei de la Google sa il vada drept un potential competitor, cine stie? Ce face aplicatia mai exact, te lasa sa platesti cat vrei tu pentru a descarca jocuri Android. Banii pe care ii platesti se impart intre actiuni caritabile, developeri si site-ul in sine.

VideoMix. Este o aplicatie fenomenala de streaming a filmelor sau a show-urilor TV online. Trebuie sa ai grija le legile tarii in care locuiesti daca vrei sa folosesti aplicatia, altfel s-ar putea sa ai probleme. Odata ce ai gasit un show sau un film pe care vrei sa il urmaresti, acceseaza-l apoi acceseaza un site de pe care sa il urmaresti.

Videoder. Probabil este cel mai functional program de descarcat media de pe Youtube. Pur si simplu cauti clipul de pe Youtube ce te intereseaza si il poti descarca 1080p sau chiar mp3. Setezi un director pentru download si esti gata de treaba. TubeMate este o aplicatie cu o functionalitate similara.

LMT Launcher. Este un APK destul de interesat, nu necesita root. Aplicatia ofera un meniu detasabil care se deschide intr-un forma de ventilator si iti arata diverse scurtaturi. Ca sa accesezi acest meniu, pur si simplu swipe din margine catre centru, nu conteaza care margine. E customizabil si destul de interesant.

Articole Recomandate

Salvează pozele vechi cu ajutorul Google PhotoScan Google are multe aplicații și servicii în portofoliul său și multe dintre acestea sunt deja instalate pe telefoanele noastre din clipa în care le cump...
Cei mai buni antiviruși Android (decembrie 2016) Chiar dacă în urmă cu ceva timp virușii erau ceva de domeniul fantasticului pentru sistemul de operare Android, cu timpul, inevitabil și-au făcut simț...
Smart HDR – aplicația Android care stoarce ultima picătură de culoare din fotogr... Am spus de multe ori faptul că HDR este una dintre cele mai mari inovații din lumea fotografiei smartphone, mai ales prin prisma aplicațiilor dedicate...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY