Home Diverse Vine 1 iunie – 5 cadouri extraordinare pentru copii pe care le...

Vine 1 iunie – 5 cadouri extraordinare pentru copii pe care le poți comanda de pe jubi.ro

1158
0

Pregătirile pentru 1 iunie încep pentru părinți cu zile bune înainte, uneori chiar săptămâni. Este nevoie de timp având în vedere că fiecare părinte în parte începe o căutare foarte amănunțită pentru cadouri copii cu totul și cu totul speciale.

Jubi.ro, un site destinat celor care doresc să cumpere cadouri unice și foarte speciale pentru cei dragi, vine în ajutorul părinților pentru 1 iunie. Haideți să trecem în revistă 5 cadouri extraordinare pentru copii, pe care le puteți comanda de pe jubi.ro, cu ajutorul cărora Ziua Copilului va fi una mai mult decât specială pentru cei mici.

5 cadouri extraordinare pentru copii pe care le poți comanda de pe jubi.ro

PUZZLE 3D MONSTER TRUCK

O idee de cadou foarte frumoasă pentru părinții care au copii, în special băieței pasionați de LEGO. Acest puzzle este oarecum ceva mai special în ideea în care piesele sunt în întregime din lemn, iar rezultatul final are un efect vizual absolut fantastic. Mașinuța rezultată poate fi folosită ulterior atât la joacă, dar și ca obiect decorativ. Ca și complexitate de asamblare, acest puzzle se situează la nivelul 4, și are în componență 556 de piese din lemn care trebuie puse evident, cap la cap. Are integrat și un motor cu arc ce poate propulsa mașinuța până la 5.5 metri.

MINIDRONĂ INDESTRUCTIBILĂ

Foarte mulți copii își doresc de ziua lor drone, însă din păcate, nu din cauza banilor neapărat, părinții se feresc să facă asemenea achiziții. O dronă pilotată defectuos poate fi distrusă foarte repede. Această dronă în miniatură poate fi soluția perfectă pentru părinții care doresc oarecum să-și inițieze copiii în pilotatul dronelor. Este ieftină, rezistă la atrocitățile mini piloților neîndemânatici, are o rază de acțiune de 50 de metri, se încarcă pe USB în maxim 30 de minute și dispune de mai multe moduri de zbor. Este cu siguranță o idee excelentă de cadouri copii pentru 1 iunie.

ARICIUL MUZICAL

Fetițele s-ar bucura foarte mult de un asemenea cadou pentru 1 iunie, și părinții lor de asemenea. Faptul că este foarte simpatic asigură îndrăgirea lui instant de către copii, în timp ce funcțiile pe care acesta le are va ajuta părinții să-i adoarmă mai repede pe cei mici. Acest arici este o idee de cadouri copii perfectă. Deține 15 melodii foarte frumoase iar volumul lor se poate modifica pe 5 nivele. Luminițele pe care le are în dotare acest arici creează genul de spectacol pe care cei mici îl adoră, iar adevărul este că nimic nu se compară cu luminițe frumoase atunci când îți este somn.

4 PE LINIE

Un joc educativ, capabil să stimuleze și să dezvolte atât inteligența celor mici, dar și capacitatea lor de a interacționa competitiv unii cu ceilalți. Suntem cu siguranță luați cu asalt în ziua astăzi de jocurile virtuale, online, care din păcate alungă interacțiunea fizică dintre copii. Totul se petrece la distanță și din păcate observăm faptul că cei mici nu se mai adaptează așa ușor la interacțiunea cu lumea reală. Ei bine, aceste jocuri reale capabile să apropie copiii unii de ceilalți fizic, sunt exact acele cadouri copii perfecte pentru ziua de 1 iunie, pentru Ziua Copilului.

LAMPĂ DE VEGHE CURCUBEU

Un cadou foarte frumos nu doar pentru copiii care au probleme cu somnul, ci pentru toți părinții cadre doresc să creeze în dormitoarele celor mici o atmosferă magică, super pozitivă. Lampa proiectează un curcubeu multicolor pe perete și este destul de ieftină, astfel încât devine perfectă pentru cadouri copii de 1 iunie. Funcționează atât pe baterii dar și pe USB, putând fii alimentată la o baterie externă. Culorile frumoase sunt absolut necesare copiilor, mediul în care aceștia își petrec foarte mult timp și le poate influența personalitatea și starea de spirit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here