Home Editorial Samsung Galaxy S6 vs Samsung Galaxy Note 5

Samsung Galaxy S6 vs Samsung Galaxy Note 5

1097
0

Daca esti in cautarea unui upgrade pentru vechiul tau telefon Samsung sau daca vrei sa schimbi producatorul cu care ai mers pana acum, ar trebui sa incerci Samsung Galaxy S6 sau poate Samsung Galaxy Note 5. Ambele sunt smartphone de top, insa uneori poate fi destul de dificil sa iei o decizie intre cele doua, asa ca o sa va prezentam in cele ce urmeaza avantajele si dezavantajele fiecaruia.

  1. Dimensiunea. Diferenta de calitate intre cele doua ecrane nu e foarte mare. Ambele dispozitive au un display-uri Super AMOLED QHD, ecranul mai bun fiind cel mai mare. Samsung Galaxy S6 are un display mai mic, ceea ce atrage dupa sine o dimensiune mai mica a telefonului. Daca nu-ti plac telefoanele greu de tinut in mana ar fi bine sa stai departe de Samsung Galaxy Note 5 si sa mergi pe Samsung Galaxy S6.
  2. Cu sau fara Stylus? S Pen este un stylus folosit pentru a controla telefoanele Samsung Galaxy Note. Poate fi folosit in locul degetelor pentru o precizie superioara. Poti scrie mesaje / notite de mana ce pot fi transformate in text normal. Poti sa si desenezi daca te chinuie talentul. Pe S6 nu o sa ai asemenea stylus “magic”…
  3. Pretul si performanta. Mda, ambele au acelasi procesor, Galaxy Note 5 are 1 GB RAM in plus fata de Galaxy S6 (4GB vs 3GB). Acest lucru nu inseamna ca Note 5 e mai rapid. Ambele au ultima versiune de Android Lollipop, au baterie detasabila, suporta card MicsoSD, au tehnologia Quick Charge, camerele sunt identice. Galaxy Note 5 are o baterie mai mare, de 3000 mAh fata de 2550 mAh cat are Galaxy S6, insa nu va tine mai mult telefonul cu baterie mai mare intrucat are display-ul mai mare si va consuma mai mult. Galaxy S6 costa 490 de dolari iar Galaxy Note 5 619 doalri.

In concluzie, telefoanele sunt la fel de puternice, difera dimensiunea, la Note 5 apare un stylus dar si un pret pe masura. Totusi, Note 5 costa cu aproape 30% mai mult fata de Galaxy S6. Ramane la aprecierea voastra daca va bucura un ecran  mai mare sau un stylus in detrimentul a cateva sute de dolari.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here