Home Editorial Samsung Galaxy Note 8 – zvonuri despre lansare și specificații

Samsung Galaxy Note 8 – zvonuri despre lansare și specificații

1486
0
Samsung Galaxy Note 8

În ciuda eșecului Note 7, seria Note a celor de la Samsung nu a murit. Vom avea succesorul lui Note 7 pe piață anul acesta iar zvonurile inițiale ne indică deja un display 4K pentru acesta alături de un asistent Bixby. Să sperăm că de data aceasta cei de la Samsung vor reuși să-și spele păcatele făcute cu explozivul Note 7 și că vor aduce pe piață acel Note pe care cu toții ni-l dorim. Ultimul raport ne arată faptul că telefonul va avea un sistem dual camera și va fi ceva WOW.

Data lansării Note 8

Până la Note 5, Samsung a dezvăluit această serie chiar înainte de IFA Berlin. O schimbare în strategia de marketing a făcut ca lansarea seriei Note să aibă loc o lună mai devreme, în august peste ocean, la New York. Ar fi ciudat să vedem din nou lansarea lui Note 8 la IFA Berlin.

Primele indicații că Samsung are de gând să lanseze un Note în 2017 au venit de la Evan Blass, care anunța pe Twitter un nou model de smartphone Samsung, cu model number SM-N950. Până acum, seria Note a celor de la Samsung a avut model number de forma N9XX.

Înainte, telefoanele Note erau lansate în luna august ceea ce ar putea să se întâmple și acum. Dacă s-ar lansa în august, Samsung ar avea timp să pună la punct Note 8 astfel încât să nu mai existe problemele precum catastrofa cu Note 7.

Fiind în dezvoltare, producătorul a trebui să-i aleagă un nume de cod. Cei de la Sam Movile l-au văzut drept Great. De asemenea, tot cei de la Sam Mobile au adus în prim plan și model number pentru Note 8 ce se va vinde internațional, SM-N950F, unde ultima literă se va schimba în funcție de țara căreia i se adresează. Nu în ultimul rând, mai știm că se dezvoltă softul pentru acest smartphone cu build number N950FXXU0AQC6, N950FOXM0AQC6 și N950FXXU0AQC6.

Display Note 8

Display-ul Note 8, potrivit CNbeta, va fi un 6.4 Super AMOLED cu rezoluție 4K. Va fi la fel de curbat precum cel de la Edge și dispozitivul nu va avea butoane fizice pe față. Senzorul pentru amprentă va fi pe spate, ca la Galaxy S8.

Design Note 8

Ce s-a crezut a fi un prototip pentru Galaxy S8 ar putea să fie de fapt Note 8 de anul acestea. Pe Twitter, bloggerul rus Eldar Murtazin a pus două poze numite „KK” în ele cu siguranță nu este un S8. Acest dispozitiv are o cameră dual pe spate așezată pe verticală și nici un senzor pentru amprentă vizibil. Samsung ar putea implementa Synaptics sub sticla display-ului pe Note 8 din moment ce acesta funcție nu a apărut pe Galaxy S8. Probabil din lipsa timpului, Samsung a pus pe S8 un senzor de amprentă fizic, nu unul sub sticlă. Cu Note 8, Samsung ar putea să repare această „greșeală” dat fiind faptul că dispozitivul va fi lansat abia în cea de-a doua jumătate a anului.

Specificații Note 8

Tot cei de la CNbeta spun că telefonul va avea mai mult ca sigur 6 GB RAM și 256 GB memorie internă. Cât despre procesor, va fi același cu cel de pe S8, Snapdragon 835 sau Exynos 8895.

Camera Note 8

Un raport al Korea Herald spune că Samsung ar putea alege o cameră dual similară cu cea de pe iPhone 7 Plus., cameră care are un unghi wide și lentile telephoto. Dacă se dovedește a fi adevărat, acest telefon al celor de la Samsung va fi primul care va veni cu un sistem dual camera. Multe alte branduri precum Oppo sau Huawei au adus deja pe piață telefoane cu dual camera, așa că o mișcare în această direcție ar avea destul de mult sens. Camera cu lentile wide este de 12 megapixeli în timp ce camera telephoto este de 13 megapixeli și are un zoom optic 3x. Dacă vor fi combinate, subiectul din fotografie va putea fi scos în evidență cu acel blur al fundalului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here