Home Diverse Radio, CD-Player, MP3 Player sau modulator FM? Care este cea mai bună...

Radio, CD-Player, MP3 Player sau modulator FM? Care este cea mai bună soluție pentru a asculta muzică în mașină?

2895
0
modulator FM

Pentru noi, românii, ideea de entertainment în mașină este foarte importantă. Ne place să ne plimbăm cu mașina, ne place să vizităm dar nu ne place să petrecem prea mult timp în liniște, așa că peste tot pe unde ne ducem cu mașina, încercăm pe drum să ascultăm muzica noastră preferată.

În regulă, nimic nelalocul lui pentru un popor latin și meloman precum al nostru, dar care este oare cea mai bună metodă prin care te poți bucura de muzica preferată în mașină, în timp ce conduci?

Radio, CD-Player, MP3 Player sau modulator FM?

Radioul iese din discuție dintr-un motiv destul de simplu: cum ai dat de ceva munți, cum ai ieșit din țară, s-a zis cu el atât timp cât nu este prin satelit și sincer să fiu, nu suntem la nivelul americanilor să ne cumpărăm mașini cu radio prin satelit. Noi nu ne permitem mașini noi fără dotări, ce să mai zic de radio prin satelit? Așadar, radioul nu este cea mai bună soluție pentru românii melomani.

CD-Player-ul a fost ani de zile în mare vogă. Țin minte că toți prietenii mă rugau să le fac CD-uri cu muzică pentru mașină. La început puteai asculta track-uri, apoi au mers și MP3-urile. În ziua de azi nu mai avem nici măcar DVD-RW la calculator sau laptop, ce să mai zic de CD-uri prin mașină? CD Player-ul este o metodă de a asculta muzică în mașină destul de utilă dar depășită…

MP3 Player-ul a înlocuit CD Player-ul în mașinile noastre de vreo 10 ani și este una dintre cele mai la modă variante. Tot ce trebuie să faci pentru a le putea folosi este să ai un stick de memorie sau un card MicroSD la îndemână pe care să arunci MP3-uri. Totuși, e nevoie de produse complementare pentru a te bucura de muzică așa că nu vom atribui termenul de ea mai bună soluție acestui aparat.

Modulatorul FM există pe piață de destul de multă vreme și din păcate este pus în umbră de MP3 Playere. Cu toate acestea, nu înseamnă că nu este o soluție bună pentru cei care doresc să asculte muzică la volan. Din punctul meu de vedere este cea mai bună soluție pentru că un modulator FM pentru mașină se poate transfera dintr-o mașină în alta. Se conectează la bricheta mașinii.

Astfel, transferi muzica pe modulator prin intermediul Bluetooth sau a cablului de date, ori prin intermediul cardului MicroSD și tot ce trebuie să faci pentru a o asculta este să setezi casetofonul mașinii pe frecvența pe care transmite modulatorul FM. Rămâne la alegerea voastră care vi se pare cea mai bună soluție, eu unul întotdeauna am fost mare militant al modulatoarelor FM…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here