Home Aplicatii Android Modul PRO al camerei – Telefoane Samsung 

Modul PRO al camerei – Telefoane Samsung 

2039
0
Modul PRO

Mulți dintre noi, cei care avem telefoane Samsung, am observat probabil în meniul camerei foto principale, modul Pro. Cei care dețin telefoane scumpe, dotate cu camere foto foarte bune au butonat suficient acest mod. Acest articol se adresează însă celor care dețin telefoane Samsung ieftine, pe care le au cumpărat doar pentru a vorbi la telefon, pe WhatsApp, sau pentru a naviga pe Facebook sau pe internet. Este clar că telefoanele ieftine nu vin dotate cu camere foto foarte bune. Cu toate acestea modul Pro din aplicația camerei foto principale al telefoanelor Samsung, este capabil să aducă în prim plan niște fotografii extraordinare. Haideți să vedem ce se poate face mai exact din acest mod Pro al telefoanelor Samsung Entry Level.

În momentul în care accesez modul Pro al camerei foto principale, practic am acces la câteva setări specifice aparatelor foto profesionale. Se poate modifica ISO, se poate modifica temperatura de culoare și se poate modifica efectiv expunerea. Acest mod permite fotografia de calitate în medii cu lumină foarte puțină. Drept dovadă voi atașa în acest articol câteva fotografii făcute de mine personal cu acest mod Pro al camerei telefonului Samsung Galaxy J6 2018.

Eu unul cred că acest mod merită butonat intens, merită să încercați să vă jucați cu el pentru că telefoanele ieftine în sine nu excelează în fotografia pe modul auto. Fotografiile pe care le fac  în modul auto nu sunt extraordinare deși camera foto pe care o deține acest Samsung Galaxy J6 2018 este una de 13 megapixeli, cu f/1.9. Sunt curios voi ce fel de fotografii ați reușit să faceți cu acest mod Pro, le puteți posta  în secțiunea de comentarii de mai jos. De asemenea ar fi Interesant să vedem ce fel de fotografii ați reușit să faceți în modul Pro al altor telefoane mobile Android, altele decât Samsung.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here