SHARE

LG G Flex 3 este asteptat la inceputul lui 2016 si toata lumea se intreaba daca se va baza pe acelasi Snapdragon 810, renumit pentru problemele sale legate de supraincalzire. Ultimele zvonuri scot la iveala faptul ca se va folosi un procesor Snapdragon 820, procesor care se anunta de altfel cu 35% mai rapid fata de predecesorul Snapdragon 810.

Specificatii LG G Flex 3

  • Display-ul de 6 inch va fii folosit cu siguranta si va avea o rezolutie QHD
  • Memoria RAM disponibila va fii de 4 GB
  • Camera de 20.7 Mpx pe spate se anunta una la fel de reusita ca cea de la LG G Flex 2
  • Camera de 8.0 Mpx pe fata pentru streaming de calitate in apel video
  • Bateria este de 3500 mAh dar cel mai probabil nu va fii demontabila
  • Va avea un slod pentru microSD in ciuda faptului ca standardul incepe sa devina unul depasit

Pretul si data lansarii LG G Flex 3

Primul LG G Flex a fost lansat in noiembrie 2013 iar LG G Flex 2 a sosit in ianuarie 2015. Ne asteptam ca LG G Flex 3 sa apara la inceputul lui 2016 cu posibilitatea de a fii dezvaluit la CES Las Vegas pe data de 6 ianuarie.

LG G Flex 2 are un pret de ~ 400$ in timp ce prima versiune, respectiv LG G Flex se vinde cu vreo 300$. Daca judecam dupa preturile actuale, LG G Flex 3 se va vinde probabil cu 500$ in data lansarii, oferta fara contract pentru abonament, pretul la liber ma refer.

Adevarul este ca suntem inca departe de momentul lansarii si se pot schimba multe. Te intereseaza telefonul LG G Flex 3 ? Spune in comentarii la ce te aspeti de la el si ce anume ti-ai dori de la el in cazul in care specificatiile nu te multumesc.

Articole Recomandate

Tot ce trebuie să știi despre Google Cardboard Realitatea virtuală reprezintă noua găselniță în materie de tehnologie destinată ideii de entertainment dar din păcate, dispozitivele headset prin int...
Prezentare Moto G5 Nu încape îndoială asupra faptului că Moto G5 și fratele său mai mare reprezintă cele mai frumoase și cele mai interesante telefoane din seria Moto G ...
Prezentare LG G6 După ani de zile de experimente și de stat în umbră, cei de la LG s-au decis în sfârșit să facă un telefon bun. În linii mari, LG a reușit să creeze u...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here