SHARE

LG G Flex 3 este asteptat la inceputul lui 2016 si toata lumea se intreaba daca se va baza pe acelasi Snapdragon 810, renumit pentru problemele sale legate de supraincalzire. Ultimele zvonuri scot la iveala faptul ca se va folosi un procesor Snapdragon 820, procesor care se anunta de altfel cu 35% mai rapid fata de predecesorul Snapdragon 810.

Specificatii LG G Flex 3

  • Display-ul de 6 inch va fii folosit cu siguranta si va avea o rezolutie QHD
  • Memoria RAM disponibila va fii de 4 GB
  • Camera de 20.7 Mpx pe spate se anunta una la fel de reusita ca cea de la LG G Flex 2
  • Camera de 8.0 Mpx pe fata pentru streaming de calitate in apel video
  • Bateria este de 3500 mAh dar cel mai probabil nu va fii demontabila
  • Va avea un slod pentru microSD in ciuda faptului ca standardul incepe sa devina unul depasit

Pretul si data lansarii LG G Flex 3

Primul LG G Flex a fost lansat in noiembrie 2013 iar LG G Flex 2 a sosit in ianuarie 2015. Ne asteptam ca LG G Flex 3 sa apara la inceputul lui 2016 cu posibilitatea de a fii dezvaluit la CES Las Vegas pe data de 6 ianuarie.

LG G Flex 2 are un pret de ~ 400$ in timp ce prima versiune, respectiv LG G Flex se vinde cu vreo 300$. Daca judecam dupa preturile actuale, LG G Flex 3 se va vinde probabil cu 500$ in data lansarii, oferta fara contract pentru abonament, pretul la liber ma refer.

Adevarul este ca suntem inca departe de momentul lansarii si se pot schimba multe. Te intereseaza telefonul LG G Flex 3 ? Spune in comentarii la ce te aspeti de la el si ce anume ti-ai dori de la el in cazul in care specificatiile nu te multumesc.

Articole Recomandate

Samsung Galaxy A9 – ciudățenia cu 4 camere pe spate care sfidează ideea de... Fraților, a apărut și Samsung Galaxy A9. Nu știu de unde le tot scot ăștia de la Samsung așa, pe bandă rulantă, căci la un moment dat am impresia că n...
Review TP-LINK UP540 40w 5-Port USB Charger Am găsit minunea asta într-un coș de tip „pomană” din Carrefour, avea prețul de 30 de lei. Deși nu aveam nevoie de așa ceva, am zis să cumpăr acest mu...
Plantronics Explorer 500 – sau cum să arunci pe fereastră 250 de lei După ce mi s-a stricat casca Bluetooth Plantronics Voyager Edge, am zis să rămân fidel brandului Plantronics și am cumpărat o cască Explorer 500 cu vr...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here