Home Aplicatii Android Cumpărăm telefoane de mii de euro dar ne căcăm pe noi pentru...

Cumpărăm telefoane de mii de euro dar ne căcăm pe noi pentru o aplicație plătită

2655
0
aplicație plătită

Mi se pare absolut ridicol modul în care gândesc unii dintre noi. De multe ori mi-e rușine de faptul că împart oxigenul planetei cu niște oameni care din punctul meu de vedere n-ar merita nici măcar un scuipat. Discutam zilele trecute cu cineva despre secțiunea Top Selling Games din Play Store. Știți voi, acea secțiune cu jocuri contra cost. Ce să vezi, există și jocuri/aplicații care costă bani în lumea Android, nu doar mocăciuni cum le plac românilor. Nu asta e problema, altul este baiul care m-a dat peste cap.

Omul cu care discutam despre secțiunea Top Selling Games, spunea că ce, că el nu ar da niciodată banii pe o aplicație, că sunt la prețuri foarte mari. I se părea mult 35 de lei pentru GTA San Andreas, sau 45 de lei pentru Footbal Manager. Și era supărat că nu le putea juca, avea ceva telefon Samsung Galaxy S10 Plus pe care-l cumpărase în rate.

Voi ați mai pomenit așa panarame de oameni? Adică îți cumperi telefon de 6000 de lei în rate, apoi înjuri pe ăștia care fac aplicații plătite, că nu ți le permiți. WTF? Ce-a ajuns și țara asta fraților, plină de niște impostori, de niște oameni care n-au două de 5 în buzunar dar care fac rate la telefoane Android de mii de euro. Apoi tot ei se plâng de sărăcie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here