Home Diverse Cumpara bijuterii online pentru o surpriza maxima

Cumpara bijuterii online pentru o surpriza maxima

1200
0

Femeia de langa noi merita totul. Merita sa fie iubita si fericita. Merita sa fie apreciata si nu in ultimul rand sa primeasca. Femeia de langa noi trebuie sa primeasca mult, in masura in care si ea ne ofera noua barbatilor o viata mult mai frumoasa. Multi desconsidera femeia si o catalogheaza drept inferioara barbatului. Este o mare greseala si o dovada de misoginism amestecat cu prostie vizibila atat de clar in ziua de azi in Romania. Femeia nu este inferioara si nu trebuie tratata in acest mod. Femeia trebuie iubita si acceptata asa cum este, cu defectele ei. Cu totii avem defecte, nu doar femeia. Ce-i cu ipocrizia asta si cu ideea ca barbatii sunt singurele fiinte minunate de pe planeta?

Femeia merita sa i se demonstreze iubirea cu fapte

Femeia merita sa i se demonstreze aprecierea, nu doar sa i se spuna. Acest lucru poate fi facut prin simpla oferire de bijuterii. Nu cred ca exista femeie care sa nu aprecieze bijuteriile si in ziua de azi nu te costa o avere sa faci o surpriza frumoasa din cand in cand. Cel mai simplu este sa cumperi bijuterii online, nu din oras. Daca pleci de nebun in oras sa cauti cine stie cu cine te intalnesti si te da de gol, ori femeia incepe sa intre la banuieli. Atata timp cat comanzi de pe net, stai la adapost de orice cuget, de orice banuiala. In plus, preturile sunt mult mai mici online de cat in magazinele din oras. Cu alte cuvinte, esti de doua ori mai castigat daca alegi sa cumperi de pe net, nu de la magazinele de profil reale.

Cati dintre voi ati cumparat si daruit bijuterii online femeii de langa voi?

Sunt curios cati dintre voi va aratati aprecierea pentru femeia de langa voi in acest mod, cumparand cate ceva din cand in cand pentru ea. Cati dintre noi o faceti fericita prin asemenea gesturi? Ea merita si merita mult mai mult de cat o simpla bijuterie. Merita sa se simta iubita si apreciata, merita sa i se demonstreze acel juramant pe care candva, i l-ati facut pe nerasuflate. Poate ca daca mai multi barbati ar gandi in asemenea mod, nu ar mai exista misoginismul, un obicei si un gand tata de urat care dupa parerea mea nu ar avea ce sa caute in societatea atat de evoluata a anului 2015. Misoginismul este o boala de care trebuie sa vindecam mentalitatea romaneasca, mentalitate pentru care din pacate 26 de ani de libertate nu au fost de ajuns pentru a se elibera de chingile prostului gust si a proastei cresteri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here