Home Editorial Cele mai frumoase teme Android

Cele mai frumoase teme Android

2905
0

Exista foarte multe modalitati prin care poti face telefonul Android sa arate uluitor, insa cea mai simpla metoda ramane descarcarea unei teme. Mai jos aveti cateva teme pe care noi le consideram cele mai frumoase / bune si de asemenea, sunt gratuit de instalat.

Black Mechanic Atom Theme

Este una dintre cele mai populare teme din Play Store. Aceasta tema a devenit populara pentru ca se apropie intr-un fel de spatiul cibernetic prin design, are butoanele insfletite cu o lumina tip neon si intr-un fel are un aspect foarte futuristic. In mare, contine tonuri negre si albastre, ceea ce poate face aceasta tema sa para putin deplasata. Totusi, daca o combini cu Mechanism Atom Icon Pack vei obtine cu siguranta un Android cu un look incredibil.

Jellyfish 3D

Jellyfish 3D se adreseaza celor care folosesc Hola Launcher si functioneaza pe un principiu inciredibil de simplu: creaza un efect incredibil cand atingi ecranul atunci cand esti intr-o aplicatie. Este un concept destul de frumos, care a prins destul de bine la public. Se potriveste cu icoanele de la Hola Launcher si este intotdeauna responsive. Este o tema simpla, functioneaza bine si are un model de ceas excelent.

Pinko

Pinko este o tema care se integreaza cu APUS Launcher. Pinko exista pe Android de multa vreme datorita icoanelor simplesi atentiei la detalii foarte ridicata. Pinko transforma toate ioanele aplicatiilor tale in cercuri foarte bine desenate. Interfata nu iese in evidenta prea mult, nu are animatii care o sa te dea pe spate, tot ce face este sa creeze un aspect putin retro in comparatie cu celelalte teme.

Music Life

Music Life swe potriveste cu Go Launcher si este o tema foarte colorata inspirata din grafitti art. Icoanele sunt customsi se integreaza perfect cu tema in sine. Tine minte totusi faptul ca Go Launcher e plin de reclame.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here