SHARE

Trebuie sa intelegem faptul ca romanii sunt genul de oameni care se duc la doctor numai atunci cand au o problema de sanatate foarte grava care-i chinuie extraordinar de mult. Ei bine, in acest caz, de multe ori este nevoie de tratamente costisitoare si de multe zile de spitalizare. Din pacate, romanii nu mai au incredere in sistemul sanitar de stat, nu mai au incredere in medicii care asteapta intotdeauna plicul cu bani in buzunar si nici in competentele acestora.

Medicii buni s-au dus. S-au dus in tari straine si noi , romani de rand si saraci, am ramas cu incompetentii pe cap. Nu de putine ori omul ajunge in spital sa trateze o boala si capata alta boala cat sta internat. Nu de putine ori omul se duce la spital si nu are medicamente, nici macar seringi sau perfuzii si trebuie sa si le cumpere singur desi este asigurat, este la zi cu plata CASS. Sunt multe lucruri in tara asta care nu sunt de inteles si din pacate lucrurile nu se vor schimba in curand.

Ce alternative avem pentru spitale insalubre si sarace si medici incompetenti?

Medicina naturista incepe sa vina tare din spate chiar daca medicina traditionala o respinge. E normal sa o respinga atata timp cat medicii au devenit niste ahtiati dupa bani. Un pacient care se trateaza natural e un client pierdut pentru un medic ce practica medicina traditionala. Medicii incep sa fie niste mici afaceristi al caror interes este banul. Da, din pacate, banii au ajuns sa conduca aceasta lume intr-o directie pe care nimeni nu ar fi crezut-o viabila inainte de Revolutie.

Am spus de multe ori faptul ca daca la Revolutie nu ar mai fi iesit nimeni sa moara degeaba daca ar fi stiut de atunci cum va ajunge tara asta dupa 25 de ani. Nu au murit chiar degeaba cei de atunci, insa nici departe nu sunt de sintagma. S-a castigat libertate dar cu ce pret? Am pierdut o tara si toate valorile pe care le aveam ca sa ce? Astazi suntem nevoiti sa ne cautam remedii in medicina naturista, cea de stat s-a dus pe apa sambetei.

Nu ma intelegeti gresit, medicina naturista nu e o problema. E chiar o rezolvare si trebuie privita cu mai multa incredere pentru ca de multe ori este singura capabila sa te vindece atata timp cat ai de-a face cu incompetenta din sistemul sanitar de stat. Medici precum www.doctorfiruti.ro or sa gaseasca intotdeauna remedii pentru bolile voastre in mod natural si fara sa astepte nimic in plic!.

Articole Recomandate

5 motive să-ți cumperi un ceas de mână Seiko Ceasurile de mână și-au pierdut din utilitate în ultimii 15-20 de ani, pe măsură ce digitalul a invadat tot mai mult societatea. Astăzi avem ceasuri p...
Acum este momentul potrivit să cumperi Bitcoin Multă lume se sperie de faptul că Bitcoin, cea mai veche și valoroasă criptomonedă, a ajuns la un nivel foarte scăzut. Astăzi se vinde cu aproximativ ...
Să ne pregătim de iarnă… De fiecare dată când la alții ninge, în România se petrece un lucru destul de ciudat: toată lumea plânge că la noi nu ninge. După ce începe să dea și ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here