Home Diverse Videochat de poveste pe www.yesstudio.ro

Videochat de poveste pe www.yesstudio.ro

1280
0

Imi aduc aminte de anii 90, erau atat de simplii si atat de lipsiti de tehnologie. Nu aveam nimic, nici smartphone, nici calculatoare, absolut nimic. Ne aveam unii pe altii, prieteni de joaca si cam atat. Pe masura ce am avansat, au inceput sa apara telefoanele mobile inteligente care de fapt nu mai sunt mobile daca ne uitam la dimensiuni, au inceput sa apara calculatoarele si laptopurile sa fie mai ieftine de cat desktopurile in sine, au inceput sa apara industrii de genul sex shop sau videochat.

Pai sa fi adus macar vorba despre sex shop sau masaj erotic in anii 90? Erai pus imediat la zid. Mentalitatea era dura si plina de prejudecati. Prejudecatile inca persista si in ziua de azi dar nu la aceeasi intensitate. S-a mai diluat prostia din mintea oamenilor si au inceput sa inteleaga faptul ca nu putem ramane atemporali fata de Europa. Daca nemtii faceau filme pentru adulti in anii 90, noua ne era rusine sa ne uitam la ele doar pentru ca veneam dupa un comunism ce ne-a instaurat frica de a spune ce gandim in mentalitate.

Inca mai exista acea frica de a spune ce gandesti in societate dar dupa cum spuneam la alt nivel. Inca te uiti in stanga si in dreapta cand intri intr-un salon de masaj erotic, in speranta ca nu te vede vreun vecin si astfel sa devii subiect de barfa in cartier. O sa ajungem si in situatia in care o sa fim precum nemtii, sa nu ne mai pese de nimic. Nemtii sunt surprinzator de deschisi, intra in sex shop cu neveste si de comun acord cumpara diverse obiecte pentru a se simti mai bine in pat.

Romania se ridica incet incet si spun asta gandindu-ma in primul rand la industria de videochat care a evoluat destul de mult in ultimii ani. Daca la masaj erotic oamenii inca au prejudecati, cand vine vorba despre videochat lucrurile au avansat destul de mult. Ma gandesc in primul rand la faptul ca au inceput sa existe topuri ale celor mai bune studiouri de videochat din tara. Pe primul loc se afla www.yesstudio.ro si nu e de mirare. Cei mai buni intotdeauna or sa iasa in evidenta iar aceste topuri ofera o viziune cat mai la subiect a realitatii din Romania in ceea ce priveste nivelul prejudecatilor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here