Toată lumea vrea să facă bani în ziua de azi, mai ales cu telefoanele mobile ce au ajuns să aibă o putere de procesare destul de mare. Eu de exemplu am un J5 2016 cu procesor Quad Core, iar pe calculatorul de pe care lucrez am doar un Dual Core. Vom vedea în cele ce urmează cum putem folosi telefoanele noastre pentru a face rost de bani. Desigur, nimic nu se leagă de România, de RON, ar fi ideal să aveți un cont PayPal dacă aveți de gând să faceți bani cu telefonul mobil. Iată 3 aplicații care deși nu te vor transforma într-un adevărat milionar în euro, îți vor aduce câțiva dolari în cont.

TOP aplicații Android cu care poți să faci bani

Electroneum – este un miner fals care cică minează monedă virtuală. De fapt, nu minează nimic. Prin intermediul acestei aplicații poți să aduni undeva la 10 ETN pe zi dacă ai un telefon mai slab care minează cu 30h/s. Într-o lună de zile faci undeva la 300 ETN care acum deși nu înseamnă decât vreo 9 dolari, dacă prețul acestei criptomonede va exploda, o să te trezești cu foarte mulți bani. Gândiți-vă doar 1 dolar dacă ajunge ETN, ceea ce nu e deloc improbabil, veți avea în cont monedă de 300 de dolari. Moneda va fi pusă în contul vostru automat, după ce treceți de 10 ETN minați. Plățile întârzie destul de mult dar într-un final oamenii își primesc „banii”. Nu e țeapă.

makeMoney – instalezi și joci anumite jocuri, completezi chestionare de opinie, te uiți la reclame, acțiuni pentru care ești recompensat cu un număr de credite. Atunci când aduni minim 5000 de credite, poți să ceri plata prin PayPal. De-asta spuneam la început că o să ai nevoie de cont PayPal dacă vrei să faci bani cu telefonul. Apropo, vă avertizez de acum că jocurile pe care trebuie să le testați, să le jucați sunt foarte catchy, eu de exemplu azinoapte mă jucam de zor Blaze of Battle. Foarte mișto joculețul.

Make Money – o aplicație în care trebuie să apeși pe display de 1 milion de ori, să spargi coaja unui ou, iar la final, când ești gata, primești ceva bani în Pay Pal, se pare că recompensele sunt aleatorii, cuprinse între 5 și 100 de dolari, plata se face via PayPal. Eu unul nu am avut răbdare să-mi tocesc degetele cu așa ceva, dar poate sunteți voi curioși. Eu aș recomanda aplicația și celor care au probleme cu nervii.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here