Home Editorial Te pregătești de vacanță? Iată câteva imagini de fundal geniale pentru telefonul...

Te pregătești de vacanță? Iată câteva imagini de fundal geniale pentru telefonul tău

303
0

Te gândești deja la următoarea vacanță? Poate ai nevoie de un pic de motivație care să te ajute să înduri mai ușor timpul rămas până în momentul în care începi efectiv să-ți faci bagajele, iar imaginile de fundal pentru telefonul tău Android s-ar putea să facă minuni în acest sens.

Descarcă aceste imagini extraordinare pentru telefonul tău Android

Imaginile de mai jos sunt optimizate astfel încât să fie mai ușor de suportat de serverul web însă cele pe care le vei descărca de pe link-ul de mai jos sunt de foarte bună calitate. Imaginile de pe server au fost comprimate ca să ocupe cât mai puțin spațiu și astfel să nu afecteze nici viteza site-ului propriu-zis.

Cum setezi aceste imagini drept fundal pentru telefonul Android

În primul rând, trebuie să le descarci de AICI. Alege-le pe cele care ți se potrivesc cel mai bine și restul urcă-le pe Google Drive sau șterge-le, nu are rost să umpli memoria telefonului cu lucruri de care nu ai efectiv nevoie. Pentru a le instala drept imagini de fundal, mergi la Settings – Wallpaper & style – More wallpapers – acum trebuie să intri în folderul unde ai descărcat imaginile și să apeși butonul Set wallpaper. Poți alege să instalezi aceste imagini și în varianta Home screen, Lock screen, sau  Home and lock screens.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here