Home Diverse S-a infundat canalizarea? Rezolva cu www.aquaactiv.ro

S-a infundat canalizarea? Rezolva cu www.aquaactiv.ro

1302
0

Este cunoscut lucru faptul ca romanii construiesc mult si … prost. Nu cred ca exista casa in constructie la care sa se respecte planul in devaratul sens al cuvantului. Proprietarul incearca intotdeauna sa scuteasca din cheltuiala folosind niste materiale de slaba calitate, meseriasii de pe santier incearca mereu sa mai fure din materiale sau sa munceasca cat mai putin… Asadar, e aproape imposibil de construit o casa de “calitate” intr-o tara ca Romania.

Cele mai des intalnite probleme apar la sistemul de canalizare pentru ca acesta trebuie proiectat si construit de niste ingineri care chiar stiu meserie. Nu e nevoie sa ne aducem acum aminte de inginerii navali care construiesc drumuri pentru firmele de constructii in Romania si asa mai departe… Asadar, e destul de complicat sa gasesti omul potrivit la locul potrivit, in momentul potrivit pentru ca majoritatea proprietarilor construiesc in regie proprie cu maistrul X si Y… Ei bine, acesti maistrii nu au idee despre absolut tot ce misca in domeniul constructiilor, asa ca atunci cand vine vorba despre canalizare, apar problemele.

Care sunt cele mai des intalnite probleme in realizarea canalizarii?

  • In primul rand, unghiurile trebuie sa fie perfecte, altfel canalizarea se va infunda sau nu va da randament.
  • Materialele de calitate nu trebuie sa fie o optiune. Grosimile tevilor trebuie respectate cu sfintenie.
  • Mana de lucru necalificata poate sa puna in pericol proiectul. Mitul lui Dorel care tace si le face umbla nestingherit pe santiere.

Ce e de facut atunci cand se infunda canalizarea?

Ei bine, optiuni prea multe nu sunt, asa ca e nevoie de o vidanja. Doar nu o sa faci o vraja prin care te transformi intr-un pitic ce intra pe conducta ca sa o desfunde, nu? Daca ajungi la vidanja, asigura-te ca o sa lucrezi cu niste profesionisti, precum cei de pe www.aquaactiv.ro. Insist destul de mult pe problema profesionalismului pentru ca am vazut multe dezastre facute de mana de lucru necalificata. Muncim greu pentru a ne construi o casa si e pacat sa isi bata joc de noi niste Dorei, nu?

Am recomandat www.aquaactiv.ro pentru ca ei au fost cei care au intervenit si la unchiul meu in urma cu cateva luni… Va povesteam cum i s-a infundat canalizarea la casa inca in constructie. Omul a fost multumit si fiind si eu de fata, am vazut exact interventia. Sincer sa fiu, rar vezi oameni profesionisti in Romania, asa ca nu pierd ocazia sa ii recomand atunci cand ii intalnesc.

Cel mai bine ar fi daca am construi dupa proiect, fara sa ne abatem, fara sa facem rabat la calitate, fara sa facem improvizatii, fara sa incercam sa scutim din cheltuieli. Nu inteleg pe cei care incep sa isi construiasca o casa apoi incep sa scuteasca din cheltuieli. Ei au fost cei care au mers la proiectant si au ales costurile, asa ca nu vad de ce trebuie sa fim romani la infinit. Mentalitatea trebuie sa se schimbe odata pentru totdeauna si in Romania si trebuie sa ne indreptam incet inspre calitate, nu cantitate, nu repede si slab calitativ.

vidanja

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here