Home Review Review Nexus 6P

Review Nexus 6P

1370
0

Nexus 6P este fratele mai mare a lui Nexus 6 fabricat de Motorola anul trecut. De data aceasta, chinezii de la Huawei si-au asumat responsabilitatea sa duca mai departe generatia Nexus. E prima data cand Google si Huawei lucreaza impreuna asa ca acest parteneriat SUA-China este o premiera macar atunci cand discutam despre Nexus… Haideti sa vedem daca au reusit chinezii sa ne dea pe spate…

Pretul si data lansarii Nexus 6P

Telefonul o sa ajunga pe piata la finalul lunii octombrie, insa e liber la precomenzi in acest moment. Pretul este de 499$, 549$, 649$ pentru telefoanele cu capacitate de 32 GB, 64 GB si 128 GB. Il puteti cumpara din Play Store.

Designul si calitatea de constructie Nexus 6P

Calitatea este Premium, se vede de la distanta. Are carcasa din metal care nu iese insa in evidenta cu prea multe trasaturi. Este un telefon bine finisat si atat. Suntem cam dezamagiti de faptul ca nu are un look foarte modern, nu? Display-ul este mare si iese in evidenta , poate prea in evidenta, pare mai mare de cat necesar poate si din cauza faptului ca boxele sunt in partea de sus si in cea de jos a dispozitivului. Se tine bine in mana, e confortabil si la cat e de mare, nu este destinat folosirii cu o singura mana.

Display-ul Nexus 6P

Discutam despre un display de 5.7 inch QHD 2560 x 1440. Cu sigurnata nu este mic, dar e mai mic de cat cel de 6 inch al fratelui mai mic Nexus 6. Cred ca e o decizie inteleapta intrucat e mai usor de tinut in mana si intra mai bine in buzunar. Culorile sunt foarte frumoase si este acoperit cu Gorilla Glass 4.

Performanta Nexus 6P

Privind la detaliile si la specificatiile tehnice, Nexus 6P promite o performanta destul de buna. Are un procesor Snapdragon 810 v2.1, acelasi procesor acuzat ca se supraincalzeste cu ceva timp in urma. Se pare insa ca problema s-a rezolvat cu Sony speria Z5. Are si 3 GB RAM. Cu o camera de 12.3 mpx si cu o baterie de 3450mAh, Nexus 6P promite o performanta destul de buna. Daca in articolul trecut legat de Nexus, povesteam ca nu este telefonul pe care il asteptam cu totii, astazi se pare ca Nexus 6P este cel pe care ni-l dorim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here