SHARE

Daca pana acum nu exista, in sfarsit Adobe s-a decis sa lanseze prima aplicatie pentru editarea videoclipurilor pentru Android. Aplicatia se numeste Premiere Clip si este foarte asemanatoarea cu cea lansata pentru iOS anul trecut. Este o aplicatie simplu de utilizat, care iti permite sa aduci modificari asupra imaginilor din filmare, imbunatatirile lor, adaugarea unor efecte sau sa pui muzica peste. Pentru cei care nu prea au chef de modificat si editat, aplicatia are si o optiune automata unde iti pregateste singura si face colaj de filmari.

In ciuda faptului ca aplicatia a aparut doar la finalul lui noiembrie, aceasta are multe optiuni si legaturi cu alte aplicatii oferite de Adobe, ofera inclusiv optiunea de a continua editarea unui videoclip de pe telefon, in aplicatia creata pentru PC. Premiere Clip este oferita utilizatorilor Android gratuit, iar chiar daca pentru iOS exista deja si o actualizare, probabil va fi in curand disponibila si pentru utilizatorii Android, in ultima vreme cei de la Adobe acordandu-le mai multa atentie.

 

Chiar daca pentru iOS exista mult mai multe aplicatii Adobe, nici cei cu Android nu vor mai fi lasati din vizor, ne putem astepta la aplicatii noi, sau deja existente pentru alte sisteme de operare, sa dispuna de o varianta si in Google Play.

Articole Recomandate

TOP aplicații Android cu care poți să faci bani Toată lumea vrea să facă bani în ziua de azi, mai ales cu telefoanele mobile ce au ajuns să aibă o putere de procesare destul de mare. Eu de exemplu a...
4 aplicații pentru un selfie mai reușit, perfect Da, suntem o nație de narcisiști. Dar dacă suntem, de ce să nu ducem lucrurile la extrem? Vom vedea în cele ce urmează câteva aplicații mai mult decât...
Cele mai simpatice aplicații destinate Valentine’s Day Pentru că doar o zi ne mai desparte de celebra sărbătoare prin intermediul căreia, avem o ocazie în plus să ne manifestăm dragostea și simpatia pentru...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here