SHARE
Moto G5

Nu încape îndoială asupra faptului că Moto G5 și fratele său mai mare reprezintă cele mai frumoase și cele mai interesante telefoane din seria Moto G a celor de la Lenovo, serie care împlinește patru ani de existență deja. Aceste dispozitive încorporează anumite curbe subtile într-un aluminiu confortabil și veți vedea în cele ce urmează de ce această companie (Motorola) ce acum aparține de Lenovo va reuși să acapareze pe 2017 piața mid entry.

Prezentare Moto G5

Moto G5 este telefonul mai mic și mai slab dintre cele două, celălalt este Moto G5 Plus. Anul acesta Moto G5 face tranziția la metale și va avea un aspect mult mai curat, mai frumos. Pe partea din față va avea un senzor de amprentă care este mult mai frumos decât cel pătrățos existent pe G4 și pe telefoanele din gama Moto Z. Displayul de pe acest Moto G5 nu este grozav iar luminozitatea nu este punctul săi forte. Ținând cont de preț, cred că nici nu putem avea mari pretenții la un display de calitate. Este doar un 1080p și atât, nu are nici măcar Gorilla Glass.

Înăuntru, Moto G5 are niște componente mai slabe decât fratele mai mare Moto G5 Plus. Discutăm despre un Snapdragon 430 (un Octacore posibil mai lent decât 617-le de anul trecut) care va rula la 1.4 Ghz. Nimic deosebit și aici dar să nu uităm, va fi un telefon care se va vinde probabil cu maxim 1000 de lei, hai să zicem 1200 în primele luni. Cred că va fi un telefon pe placul celor care doresc un telefon de clasă medie pentru că va avea calitate de construcție destul de bună.

Din punct de vedere al memoriei RAM, Moto G5 vine la pachet cu 2 GB DDR3, și în funcție de piețele în care va fi lansat vor fi și modele cu 3 GB RAM. Cât despre stocare, vor fi două versiuni de 16, respectiv 32 GB. A mai rămas să prezentăm aici camera foto. 13 megapixeli cu un senzor f/2.0, cred că este camera foto din vechiul Moto G4 de anul trecut. Bateria este de 2800 mAh, suficientă pentru o zi de butonat după părerea mea pentru că este un telefon doar de 5 inci.

Moto G5 din punctul meu de vedere va fi un dispozitiv destul de interesant, ieftin, care se va lupta cu telefoane de clasă medie precum Samsung Galaxy J5, Huawei P9 Lite și multe altele existente deja pe piață.

Articole Recomandate

Samsung Galaxy J5 2016 după un an de utilizare – unul dintre cele mai reușite te... A trecut un an de când am acest Samsung Galaxy J5 2016 și am zis să fac un mic articol despre cele constatate în acest timp legat de dispozitiv, cu bu...
Nokia 3 Review Română – merită banii? Nu știu câți dintre voi ați auzit de faptul că Nokia a revenit pe piață și că a lansat deja pentru nostalgici celebrul Nokia 3310. Ei bine, iată că ap...
Încărcătorul Wireless Premium pentru Samsung Galaxy S8 Samsung a renunțat la ideea de a mări capacitatea bateriei pentru Galaxy S8 pentru a putea duce un pas mai departe ideea de design. Oricum, a venit cu...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here