SHARE

Copilaria este cea mai frumoasa perioada din viata si tot ceea ce simtim atunci, ramane intiparit in memorie pentru totdeauna. Ne aducem aminte cu atata drag de excursiile din copilarie si ne intrebam de ce? Ei bine dupa cum spuneam, copilaria joaca un rol aparte in viata fiecaruia, pregatindu-ne pentru maturitate intr-un mod destul de ciudat: inocenta si naivitatea actioneaza precum o piedica in calea realitatii. Astfel, reusim sa ne bucuram de orice.

Din pacate, copilaria este una singura. Oricat de mult ne-am dori sa ne intoarcem la ea, nu putem de cat prin intermediul amintirilor. Cu toate acestea, in suflet, copilaria este mereu prezenta, pana in clipa in care ne dam ultima suflare.

Cele mai frumoase amintiri din copilarie in tabere se intiparesc

Exista un moment in viata pentru aceste tabere si acesta se numeste copialrie. Nimic nu se compara cu tabere internationale de vara in care sa cunosti culturi noi, oameni noi, in care sa strabati tari si sa vezi lumea.

Am fost si eu in cateva tabere internationale de vara si pot spune cu toata sinceritatea ca as da orice sa pot repeta experientele. Am fost in Germania si Franta, am cunoscut  copii cu care am ramas prieten si-n ziua de azi. De multe ori ma gandesc la feptul ca aceste tabere internationale de vara ar trebui sa fie obligatorii. Atat de mult conteaza in balanta socializarii…  Desi suntem stapanii Facebook, reteaua de scoializare cea mai populara din Romania si din Europa, suntem codasi la socializarea face to face. Ne ascundem in spatele unor monitoare si din pacate, pierdem contactul cu realitatea.

Parintii trebuie sa isi duca copiii in tabere internationale de vara, au aceasta responsabilitate: sa le ofere clipe de neuitat si sa ii ajute sa socializeze. S-au dus vremurile in care socializarea celor mici se facea la scara blocului. Generatia cu Cheia la Gat s-a dus, si din spate nu vine alta din pacate. Generatia care vine din spate este ancorata intr-o tehnologie la care noi nu am avut acces cand eram de varsta lor.

Lasati copiii sa mearga in tabere internationale de vara

Lasati copiii sa se distreze, sa experimenteze daca au intre 9 si 19 ani… Sa mearga in tabere internationale de vara sa vada lumea, sa cunoasca oameni diferiti de cei ce trec pe langa ei pe strada zilic. E importanta si tehnologia, insa nu in contextul in care te rupe de realitatea inconjuratoare.

Articole Recomandate

Cât de mult contează prețul atunci când ai nevoie de foraje puțuri de mare adânc... Puțurile săpate la mare adâncime deși sunt mai costisitoare, aduc după sine o apă de foarte bună calitate. De asemenea, aceste foraje sunt oarecum imp...
Câți bani poți face cu o investiție în Ethereum? Investițiile în Ethereum (una dintre cele mai importante monede virtuale  din lumea crypto) sunt pe val. Chiar dacă nu discutăm despre Bitcoin, despre...
Cum trebuie să fie buchetul de trandafiri perfect? Atunci când vrei să faci impresie bună dăruind flori, cu siguranță începi să cauți într-o florărie online cel mai frumos buchet de trandafiri. De ce î...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here