Home Tutoriale Opțiuni de backup pentru telefoanele Samsung – fără aplicații externe

Opțiuni de backup pentru telefoanele Samsung – fără aplicații externe

195
0

Este bine să ne asigurăm de faptul că toate datele din telefoanele noastre sunt asigurate, că există backup pentru absolut orice, de la poze și clipuri video până la SMS-uri, aplicații și parolele lor dacă sunt necesare, istoricul apelurilor, setările dispozitivului și multe altele. Ei bine, cei care dețin telefoane Samsung au 2 modalități de a se asigura de faptul că toate datele lor sunt în siguranță: backup prin contul de Samsung și backup prin Google.

Backup prin intermediul contului de Samsung

Această opțiune poate salva: istoricul apelurilor, mesajele SMS, contactele din agendă, calendarul, ceasul cu alarmele setate, setările telefonului, home screen-ul. Aplicațiile și înregistrările vocale. Tot ce trebuie să faceți pentru a beneficia de acest update este să fiți conectat pe telefonul Android la contul Samsung și să activați toate opțiunile.

Calea spre backup Samsung: SETTINGS – ACCOUNTS AND BACKUP – BACKUP AND RESTORE – SAMSUNG ACCOUNT BACKUP DATA – BIFAȚI TOATE OPȚIUNILE

Backup prin intermediul contului de Google

Este o funcție integrată în toate telefoanele Android, această opțiune de backup merge pe orice telefon nu doar pe telefoanele de la Samsung. Există 15 GB de spațiu de stocare gratuit pe care-l puteți folosi pentru acest backup. Fotografiile se salvează automat și periodic în momentul în care utilizatorul activează această opțiune din aplicația Google Photos. Prin intermediul acestei opțiuni de backup, pe lângă fotografii și clipuri video se mai pot salva: aplicațiile, mesajele SMS, istoricul apelurilor, setările dispozitivului și datele din contul de Google.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here