Home Tutoriale Nu ești cu ochii pe telefon? Iată cum îmbunătățești sistemul de notificări...

Nu ești cu ochii pe telefon? Iată cum îmbunătățești sistemul de notificări pe un telefon Android

530
0

Notificările sunt importante pentru noi și din moment ce alegem să le primim prin intermediul telefonului Android, de cele mai multe ori regretăm că nu am fost pe fază atunci când acestea au venit. Poate nu am auzit telefonul sunând, poate l-am uitat pe silențios, ceva s-a întâmplat și nu am putut să fim atenți la el. Ei bine, în cele ce urmează vom vedea cum putem îmbunătăți sistemul de notificări Android astfel încât să nu mai ratăm nimic niciodată.

Cum îmbunătățești sistemul de notificări pe un telefon Android

  1. Folosește blițul camerei foto pentru a te notifica suplimentar. Blițul poate emite lumină la intervale scurte de timp și chiar dacă nu auzi telefonul că a primit notificare, cu siguranță o să vezi blițul cum emite lumină intermitentă. Pentru a activa notificările prin bliț mergem la SETTINGS – ACCESIBILITY – ADVANCED SETTINGS – FLASH NOTIFICATIONS – CAMERA FLASH trebuie activat. Tot de aici avem posibilitatea să activăm și ecranul, să se aprindă și să se stingă succesiv și astfel, utilizatorul să-și dea seama că a venit o notificare te telefonul Android.
  2.  Folosește setarea NOTIFICATIONS REMINDER. Odată activată, aveți acces și la funcția de vibrat. O activați și pe aceasta și telefonul poate vibra și suna din 3 în 3 minute, astfel încât utilizatorul să observe că i-au venit notificări. De asemenea, în cadrul acestei setări puteți alege aplicațiile care să folosească această funcție, astfel încât să nu vă sune telefonul toată ziua, ci doar la notificările aplicațiilor care contează cu adevărat pentru voi, pe care le doriți.

În linii mari, dacă veți folosi cele două setări de mai sus, sunt șanse zero să mai pierdeți vreodată vreo notificare. Aceste setări sunt excelente și mai mult ca sigur vor ajuta pe cei care se confruntă cu această problemă legată de notificări.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here