Home Diverse Noua tehnologie de localizare GPS online

Noua tehnologie de localizare GPS online

1298
0

Atunci cand ai agnajati iar acestia folosesc masinile firmei, e destul de important sa stii daca le folosesc in interes de serviciu sau in interes personal. Nu cred ca este o problema asa mare daca angajatii folosesc masinile in mica proportie si in interes personal, insa daca proprotia se mareste, cam e o problema. Eu unul daca as avea o firma si as da masina de serviciu, mi-as dori ca angajatul sa foloseasca acea masina pentru serviciu si atat, eventual daca are urgente, o poate folosi… Dar in rest nu, pentru ca angajatul nu contribuie cu nimic la intretinerea acelei masini.

Astfel, daca vrei sa vezi ce face angajatul tau cu masina, poti sa vezi prin accesarea unui soft de localizare GPS online. E simplu de utilizat si nu costa multi bani. In cazul in care banuiesti ca unu angajat nu-i bate consumul cu nr de km in scop de serviciu, poti sa verifici pe unde umba, unde stationeaza si asa mai departe. Daca se abate de la ruta il poti suna si intreba ce se intampla.

Cei care au tiruri si au angajati pusi pe furat motorina din nou, cu aceste softuri de localizare GPS online pot fii verificati destul de simplu si fara sa te aflii la birou. Nu putine sunt cazurile in care soferii trag tirul intr-un loc mai retras si trag cativa zeci de litri de motorina din rezervor. Asa e in Romania, oamenii vin la munca “sa le iasa si lor ceva in plus”, nu ca sa ia salariu.

Nimic nu mi s-a parut mai urat de cat sa furi. Nu degeaba prin Turcia se taie degete si maini pentru asemenea gesturi. Bunurile oamenilor sunt foarte respectate in acele zone si exista o mentalitate care impune acest respect. Foarte rare sunt cazurile de furt in acele zone pentru ca exista acea frica de a fii prins si ciznovat pe viata.

La noi insa, lucrurile stau exact invers. Oamenii fura pentru ca sunt siguri ca nu are cine sa ii prinda si daca ii prind nu au ce sa le faca. Legea in Romania este destul de absurda si ridicola. Daca au ajuns puscariasi precum Becali sa iasa cu 3 luni mai devreme pentru ca au scris 3 carti in inchisoare, ce mai e de spus? Analfabetul de Becali a scris 3 carti…

Nota tehnologie de localizare GPS online iti permite sa isi contolezi mai bine afarerea, iti permite sa tii sub control acesti abgajati care vin la munca doar daca pot fura cate ceva. Dupa cum spuneam, asa e campul muncii in Romania. Majoritatea angajatilor nemultumiti de niste patroni care nu prea le respecta drepturile se transforma treptat in niste ganini ce nu se mai pot opri din ciugulit. Cu un picior in groapa si cu mana baga pana la cot in butoiul cu branza, cam asa se pot caracteriza majoritatea romanilor ce-si duc traiul pe ale noastre meleaguri, in al nostru camp al muncii.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here