Home Diverse Mai cumparam pantofi la comanda?

Mai cumparam pantofi la comanda?

1045
0

Imi aduc aminte cu atata drag de copilarie… Sunt clipe unice, pline de incarcatura emotionala pe care nu cred ca le pot uita. Nu aveam bani, eram toti saraci si cred ca aceasta este emblema anilor 90… Atunci nu apucase nimeni sa fure cu sacii astfel incat sa se genereze diferentele sociale vizibile in prezent, saraci – bogati. Oamenii iesau egali din epoca ceausista si incerca fiecare sa se descurce cum putea.

Imi aduc aminte cum mergeam la croitor inainte de inceperea anului scolar. Trebuia sa avem uniformele impecabile. Desi s-a renuntat ulterior la acestea, la inceput era o adevarata bataie de cap. Fiind vorba despre copii, anii 90 si lipsa de diversitate, lipsa de magazine mai bine zis, erai nevoit sa mergi la croitor. Erau inca meserii in voga si destul de bine platite.

Ei bine, astazi aceste meserii precum cea de croitor au cam disparut. Exista atata diversitate in jur si pe internet incat nu mai ai nevoie de absolut nimic facut pe comanda… Sau ai? Femeile de exemplu au nevoie de pantofi la comanda si o sa va expplic iemdiat de ce. Nu e vorba ca sunt foarte pretentioase, insa ele sunt adepte ale unicitatii. Desi aparent moda in Romania se bazeaza pe copy-paste, mai exista si femei care doresc sa fie unice. Astfel, daca ai o pereche de pantofi la comanda, evident nu o sa existe nimeni ca tine. Acesti pantofi la comanda sunt foarte buni si in cazul celor care au dificultati in gasirea unei perechi de pantofi pe masura.

Da, vremurile au trecut, oamenii s-au schimbat, insa cred ca in viitorul apropiat aceste meserii ce par pe cale de disparitie si se leaga de “la comanda” sau “pe comanda” or sa devina din ce in ce mai cautate pentru ca dupa atata amar de vreme de copy – paste, parca se simte si nevoia de unicitate.

Personalitatea nu inseamna a copia ce vezi la TV sau ce vezi pe strada ori la prieteni, personalitatea inseamna sa fii unic si sa te imbraci / incalti in asa mod astfel incat sa te reprezinte imbracamintea sau incaltamintea. Intotdeauna ma bucur atunci cand vad oameni unici, imbracati cu niste haine pe care nu le-am vazut la nimeni pana acum. Acestia dau dovada de personalitate si de inteligenta intr-un final, ca la inteligenta se rezuma totul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here