SHARE

Pentru cei care respira Androidul,  Google I/O e un vis devenit realitate. Este conferinta la care se intalnesc developeri, ingineri si sefi Google pentru a discuta despre directiile pe anul urmator si nu numai. Noi dispozitive si produse sunt lansate de fiecare data cu ocazia acestei reuniri.

Data si locatia Google I/O 2016

Deocamdata nu a fost confirmata data exacta pentru Google I/O 2016 si nici locatia, insa putem sa facem o predictie si sa spunem ca in mod normal, are loc intre lunile Mai si Iunie si se tine in Moscone Center din San Francisco. Daca si anul acesta va fi la fel, ramane de vazut.

Ce-i de vazut la Google I/O 2016

Android N

Noul sistem de operare Android va fi dezvaluit atunci si va fi unul dintre cele mai importante update-uri ale anului 2016 in lumea Android. Deocamdata, noul sistem de operare Android 7.0 se numeste Android N intrucat nu s-a stabilit un nume exact. Ne asteptam la ceva de genul Nutella sau Nougat.

Chrome OS

E posibil ca sistemul de operare Chrome OS sa ocupe in loc in lumina reflectoarelor la acest eveniment. Daca se va intampla asa, va fi pentru prima data cand la un asemenea eveniment se va discuta si despre laptopuri si despre smartphone. Desi zvonurile nu sunt confirmate in acest sens, exista multe zvonuri.

Android Wear

Ceasurile inteligente capata popularitate incet dar sigur odata cu introducerea suportului pentru comenzile prin gesturi si a integrarea Wi-fi nativ. Aceste ceasuri devin din ce in ce mai independente de Androidul telefoanelor mobile , asa ca e foarte probabil sa aflam vesti noi despre aceasta tehnologie.

Project Ara

Tot auzim despre acest proiect inca de prin 2013, este vorba despre acel telefon modular ale carui componente le poti schimba, upgrada. Din pacate, inca nu a fost lansat. In 2015, Google spera sa lanseze o versiune de test in Puerto Rico, insa lansarea a fost intarziata si in cele din urma anulata. Totusi, se pare ca telefonul va fi disponibil la cumparare in 2016 undeva prin Statele Unite, asa ca la Google I/O 2016 e foarte probabil sa aflam vesti noi legate de acest proiect.

 

Articole Recomandate

4 tehnologii moderne pe care TOATE telefoanele Android ar trebui să le aibă Tehnologia evoluează fantastic de repede atunci când vine vorba despre telefoanele mobile, însă din păcate, unele soluții cu adevărat utile, sau mai b...
La ce trebuie să fim atenți atunci când alegem o cască Bluetooth? Casca Bluetooth devine un accesoriu de nedespărțit pentru cei care sunt nevoiți să vorbească la telefon în timp ce conduc și nu numai, în special pent...
Ghid de achiziție pentru telefoanele Android SECOND HAND Achiziția unui telefon Android nu este lucru simplu, de multe ori e greu să ne hotărâm atunci când este vorba despre un dispozitiv nou, d-apăi unul se...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here