Home Jocuri Android Jocurile Android ale lunii octombrie

Jocurile Android ale lunii octombrie

1462
0

Ei bine, luna a inceput si e momentul sa facem un update topului nostru cu jocuri Android. Asadar, pentru luna aceasta avem un New Entry de senzatie din seriile Star Wars, dar si un minunat joc de actiune in care personajul principal este Lara Croft. Asadar, haideti sa vedem…

  1. Eternity Warriors 4. Este un joc fantasy RPG din deja faimoasele serii Eternity Warriors ale developerului Glu. E o poveste mistica obisnuita, joci drept luptator (warrier), vrajitor sau asasin intr-o lume care pare de poveste 100% si duci la bun sfarsit anumite taskuri, upgradandu-ti constant armele. Grafica este exceptionala si animatiile foarte bune. Clar a fost dezvoltat de o echipa de profesionisti
  2. Lara Croft GO. Unul dintre cele mai simpatice joculete pe care le-am vazut in ultima vreme. Square Enix a scos jocul acesta dupa ce a luat franciza pentru Toomb Rider. Hitman GO este de asemenea unul dintre jocurile de succes ale acestora. In cazul in care va intrebati ce fel de joc este, ei bine aici este surpriza, e mai mult un puzzle de cat un joc clasic de actiune. Aveti la dispozitie 75 de puzzle-uri intinse pe 5 capitole.
  3. Star Wars: Uprising. Da, este jocul despre care va povesteam mai sus si este vorba despre ce oare? Despre Sci-Fi Fantasy. Acest joc va umple golul dintre Episode 6 si 7. Nu numai ca primesti un joc inainte de lansarea filmului Episode 7 din decembrie, insa te bucuri si de un joc de actiune cu co-op gameplay. Taskuri, misiuni, inveti abilitati Jedi, te lupti cu Imperiul Galactic.
  4. Dungeon Boss este un dungeon crawler clasic. Trebuie sa te lupti ca sa iesi din temnita. Invingi boss-ul de cap de nivel si asa treci mai departe. Pare asemanator cu Double Fine’s Costume Quest.
Previous articleGoogle Chromecast 2
Next articleVindeca-te natural cu www.doctorfiruti.ro
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here