Home Diverse Idei de petreceri pe www.infinityevents.ro

Idei de petreceri pe www.infinityevents.ro

1248
0

Copiii din ziua de astazi sunt destul de tehnologizati as putea spune. Cu greu reusesti sa ii mai surprinzi. Atunci cand ai un copil caruia ii daruiesti un iPhone sau un laptop performant, e greu sa ii mai oferi apoi alt cadou pe care sa il indrageasca si mai mult. Nu am fost niciodata de acord cu ideea de a da celor mici cadouri scumpe, obiecte ce depasesc o anumita suma de bani, insa vremurile pe care le traim sunt diferite de modul in care gandesc eu si bineinteles ca cei mici au telefoane scumpe inca din clasele primare. Incerc sa imi aduc aminte de primul meu telefon mobil, cred ca a venit prin 2006 daca nu ma insel, aveam vreo 17 ani atunci… Asta ca sa va faceti idee despre cum a evoluat societatea in mai putin de 10 ani.

Cred totusi ca cei mici pot primi un cadou destul de frumos sub forma de petrecere. S-au dus vremurile in care parintii se cazneau sa organizeze acasa zile de nastere. Pur si simplu exista firme specializate in organizare de evenimente precum cea de pe www.infinityevents.ro care se ocupa de absolut tot. De la spatiul de desfasurare pana la animatori si idei de petrecere din cele mai diverse. Sunt sigur ca cei mici vor aprecia foarte mult niste idei originale si o petrecere ce nu poate fi inlocuita de nici un iPhone din lume. Sa nu uitam de faptul ca acesti copii inteligenti au nevoie de atentie si de afectiune mai presus de tehnologie. Au nevoie de socializare directa, nu prin Facebook. Aduceti-va aminte voi cei trecuti de 25 de ani cum socializati atunci cand erati mici: in fata scarii intr-o grupa de amici. Nu aveati calulatoare si nici internet. De iPhone ce sa mai zic? Lipseste acea socializare si acea implicare in colectiv a celor mici. Inafara de scoala unde petrec doar cateva minute pe zi in care pot discuta intre ei, copiii nu mai ies la scara blocului cum iesam noi.

Vreau sa spun ca parintii contemporani trebuie sa profite de toate sansele ce se ivesc pentru a introduce copiii intr-un grup de socializare si din punctul meu de vedere, aceste petreceri sunt minunate pentru acest scop. Nu blamez tehnologia si nu spun ca oamenii se indreapta spre mai rau din cauza ei, insa cert este faptul ca intr-o lume atat de deschisa din punct de vedere al posibilitatilor de socializare si de cunoastere, noi refuzam sa ne cunoastem in mod direct. Poate ca odata cu aceste generatii de copiii ce vor veni din urma va veni si schimbarea mult dorita de noi toti, schimbare care e capabila sa uneasca oamenii asa cum erau uniti candva, in anii 90.

Previous articleReview Sony Xperia Z4, tableta fara defect
Next articleReview LG G Flex 2
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here