Home Stiri Este oficial: va exista un smartphone Nokia 8

Este oficial: va exista un smartphone Nokia 8

3508
0

HMD Global va construi în sfârșit un telefon performant, Nokia 8, cu care are de gând să recapete din renumele pe care-l avea cândva brandul Nokia, când nici un alt producător (nici măcar Samsung) nu avea cum să-i țină piept. Ei bine, se pare că Nokia 8 va avea suficientă putere să se bată cu modele destul de performante existente pe piață în acest moment.

Nokia 8 va avea un display QHD de 5.3 inci și procesor Snapdragon 835

Când cei de la Nokia s-au alăturat găștii Android, nu au făcut-o cu jumătate de măsură. Într-un timp destul de scurt, compania a lansat un număr de dispozitive entry-level, ieftine, și câteva telefoane de clasă medie. Acum a venit momentul să atace și piața high end cu un telefon Premium numit Nokia 8. Discutăm despre un dispozitiv Android cu display QHD (5.3 inci) și procesor Snapdragon 835.

Nokia 8 va dispune de 4 GB RAM și 64 GB memorie internă

Dimensiunile sunt interesante. Cu o grosime de doar 7.3 milimetri, Nokia 8 are o formă clasică și vine cu o carcasă de calitate, din aluminiu. Poate că ramele mari de deasupra și de dedesubtul display-ului nu sunt moderne, dar mai există flagship-uri cu asemenea „probleme” pe piață. De asemenea, ca memorie va dispune de 4 GB RAM și 64 GB memorie internă. Da, sunt specificații WOW.

Nokia 8 va folosi tehnologie Carl Zeiss pentru optică

În trecut, Nokia ieșea în evidență prin calitate de construcție, rezistență, baterie bună și camera foto. Ei bine, cei de la HMD Global folosi tehnologie Carl Zeiss pe Nokia 8, un sistem cu 2 camere de 13 megapixeli (f/2.0) dintre care una va fi monocromă. De asemenea, telefonul va avea o funcție dual video cu ajutorul căreia vei putea să filmezi în același timp cu ambele camere, atât cea din față cât și cea din spate, funcție care va funcționa și pe LIVE-uri.

Nokia 8 va avea android în stare pură

Nokia 8 va fi lansat cu Android 7.1.1 în stare pură. Nicio intervenție asupra sistemului de operare din partea companiei finlandeze pentru a se asigura că update-urile de securitate vor veni mereu la timp. Bateria va fi de 3090 mAh, să sperăm că va fi suficientă. Ar mai fi de precizat faptul că acest telefon va fi rezistent la apă într-o anumită măsură, cât permite certificarea IP54.

Prețul pentru Europa va fi undeva pe la 2800 spre 3000 de lei cel mai probabil, suficient cât să atace sfera Samsung Galaxy S7/Samsung Galaxy S8. Tu ce crezi despre Nokia 8? Va avea vreo șansă?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here