Home Jocuri Android Don’t Tap The White Tile

Don’t Tap The White Tile

1501
0

Unul dintre cele mai interactive jocuri pe care le-am vazut in ultima vreme. Dupa cum vedeti in clipul de mai jos, trebuie sa apasati doar casutele negre in timp ce acestea se … misca. Si se misca cu o viteza destul de mare zic eu. E un joc super interesant si va avertizez de acum ca da dependenta. Nu ai nevoie de skilluri speciale, in afara de niste degete foarte rapide bineinteles.

Cum se joaca Don’t Tap The White Tile

Regulile sunt destul de simple: canta la pian fara sa atingi casutele albe. Suna usor? Incearca si o sa te lamuresti personal, apoi provoaca-ti prietenii si vedeti care sunteti mai rapizi. Jocul iese in evidenta prin multe moduri care mai de care mai ciudate si mai amuzante de care nu te saturi niciodata, o tabela cu scorurile cele mai mari postata pe Facebook, melodii de fundal customizabile bazate pe pian clasic, teme multicolore, gameplay fara lag, este optimizat pentru diferite rezolutii, exista suport in comunitate.

Statistici Don’t Tap The White Tile

  • Peste 160.000.000 de descarcari la activ in intreaga lume
  • Peste 1.200.000 de ratinguri de 5 sitele in Google Play Store

Daca am reusit sa va starnesc atentia, sunteti invitatii mei sa descarcati acest joc interactiv si sa va bucurati de el. Eventual lasati-mi un comentariu daca jocul se ridica la inaltime asteptarilor voastre sau daca nu, ce anume ii lipseste, care sunt minusurile care va nemultumesc.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here