Home Aplicatii Android Dimly – aplicația Android care nu-ți alungă somnul dacă folosești telefonul nopatea

Dimly – aplicația Android care nu-ți alungă somnul dacă folosești telefonul nopatea

1736
0
dimly

Știm cu toții faptul că atunci când folosim telefoanele mobile noaptea, înainte de culcare, lumina albastră ne alungă somnul. Sunt teste, studii făcute în acest sens, fenomenul este 100% real. Astăzi, există telefoane inteligente care vin din fabrică cu opțiune de filtrare a blue light, însă atunci când discutăm despre telefoanele mai vechi, singura soluție este o aplicație Android. Astăzi discutăm despre Dimly, una dintre aplicațiile Android care te poate ajuta noaptea în două moduri: odată prin faptul că filtrează lumina albastră și o dată prin faptul că poate scădea luminozitatea display-ului sub nivelul minim.

Dimly este o aplicație gratuită, poate fi descărcată din PlayStore accesând linul de mai sus. În momentul în care se aplică filtrul pentru lumină albastră, într-adevăr, nuanța culorilor se schimbă, mulți dintre voi veți spune că e ceva foarte aiurea însă eu unul zic că merită sacrificiul. Decât să te uiți la ecran jumătate de oră apoi să te uiți la tavan toată noaptea, decât să admiri lustra din tavan ore bune, mai bine folosești Dimly.

Repet, sunt studii în acest sens, demonstrate. Nu e o bazaconie născută la nivel de online. Așa arată ecranul telefonului odată ce s-a aplicat filtrul pentru Blue Light.

P.S. – imaginea de mai jos e din februarie de anul trecut, din vremurile când încercam să conving niște oameni să-mi trimită pe semnătură niște telefoane, cu care să le fac reclamă gratis pe site. N-ai cum să faci așa ceva în România, nu te bagă nimeni în seamă dacă nu le iese ceva. Aici mentalitatea bolnavă pune condiții pe dos. Eu cică ar fi trebuit să fiu cel privilegiat dacă aș fi primit ceva în teste de la oamenii ăștia. Evident, cei care se ocupă de PR-ul marilor branduri din imagine sunt niște firme românești, conduse de români.

Așa se explică.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here