Home Diverse Despre sarcină și garderobă

Despre sarcină și garderobă

260
0
SHARE

Cred că nu există sentiment mai frumos decât faptul că aștepți un copil. Orice femeie visează să devină mamă mai devreme sau mai târziu, este în natura lor. Este dovada supremă a maturității. Este momentul în care foarte multe femei încetează să se mai gândească la garderoba pe care au acumulat-o în ani de zile, plină cu hăinuțe și rochițe care mai de care mai frumoase. Dar oare așa să fie? Faptul că o femeie ajunge la sarcină înseamnă că trebuie să-și schimbe la 180 de grade obiceiurile? Păi ia să vedem aceste fuste gravide de la mamaboutique.ro. Sunt frumoase, colorate, lejere, și mai ales, temporare.

Din contră, femeile care au o pasiune pentru haine vor avea ocazia să adauge în colecția lor niște articole pe care deși nu le vor purta o perioadă prea lungă de timp (doar câteva luni), cu siguranță le vor trezi amintiri minunate. De fapt, acesta este motivul pentru care unele femei au dulapuri întregi de haine: se atașează de ele prin prisma unor momente speciale petrecute în viețile lor. Le-au cumpărat pentru anumite momente memorabile sau le-au cumpărat în anumite momente memorabile. La fel și cu aceste fuste gravide, cu siguranță sarcina este un moment memorabil.

Sunt de părere că în momentul în care rămâi însărcinată, se deschide un cu totul alt orizont. Sunt lucruri noi de care trebuie să te ocupi, viața ta clar nu va mai fi aceeași de dinainte însă asta nu înseamnă că trebuie să renunți la anumite pasiuni. Garderoba ta nu trebuie neapărat să dispară sau să se modifice colosal pentru că după sarcină, cu puțin efort fizic susținut, vei putea să revii la forma inițială. În cazul în care nu știi ce haine să alegi pentru sarcină, există destul de multe articole pe net care să te ajute în acest sens. E ceva normal, te confrunți cu o situație nouă în viața ta.

Sarcina reprezintă un nou început, reprezintă speranță și un viitor mai mult decât interesant. Nu vă faceți griji însă, există posibilitatea să vă păstrați vechile pasiuni atât cât se poate. Garderoba voastră nu o să dispară probabil niciodată din peisaj.

Articole Recomandate

Cum trebuie să fie buchetul de trandafiri perfect? Atunci când vrei să faci impresie bună dăruind flori, cu siguranță începi să cauți într-o florărie online cel mai frumos buchet de trandafiri. De ce î...
Am spart display-ul la telefon – ce optiuni am? Poate unul dintre momentele cele mai stresante este cel in care ti-ai scapat telefonul. In cateva secunde pana il ridici ti se desfasoara in fata ochi...
Aspect. Funcții. Administrare. Calitățile unui site de prezentare conceput de pr... În ziua de azi, orice companie are nevoie de un site de prezentare. Cărțile de vizită nu mai sunt la modă într-un secol al vitezei, al informației dis...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here