Home Diverse De unde poți cumpăra cauciucuri de ATV?

De unde poți cumpăra cauciucuri de ATV?

3557
0
cauciucuri de ATV

Cred că toată lumea a auzit de ATV-uri, unii au și cumpărat asemenea motociclete, însă cred că este un sector care necesită mai multă atenție. ATV înseamnă all terrain vehcles și sunt niște mașinării ideale pentru drumurile noastre de la țară, foarte accidentate. Acesta este și scopul lor, să se descurce pe orice tip de teren. În regulă, de cumpărat le cumpărăm, de folosit le folosim de ani de zile cu permisul de conducere categoria B, dar de unde cumperi cauciucuri de ATV când ai nevoie?

Eu mi-am pus întrebarea asta când am avut nevoie pentru ATV-ul unui prieten de la țară căruia îi trebuiau neapărat de 2 bucăți. Acolo oamenii sunt la munte și chiar au nevoie de aceste vehicule pentru a se deplasa, așa că nu am stat pe gânduri și am început să caut. Am avut o mică surpriză căci în Severin nu există magazine care să comercializeze așa ceva iar din acest motiv am spus că acest sector al ATV-urilor necesită ceva mai multă atenție, măcar pe partea de consumabile sau piese.

Deși se conduc cu categoria B și sunt folosite exclusiv pe coclaurii de la țară, în orașele mici de provincie poți avea dificultăți destul de mare în a găsi consumabile sau piese de schimb. Eu unul am fost salvat de acvila-românia.ro, unde am dat o comandă pentru cele două cauciucuri de ATV ale prietenului meu. Noroc cu internetul căci altfel nu știu, probabil nu aveam de unde să-i fac rost. Stau și mă întreb de ce nu există suport pentru așa ceva în oraș căci sunt destul de numeroase ATV-urile.

Cine știe, poate că nu este genul de business care să-ți permită să faci evaziune fiscală și să pui adaosuri de până la 500% cum se întâmplă în cazul magazinelor alimentare de cartier. E mai simplu să fii găinar într-un oraș mic de provincie de cât să-ți bați capul cu lucruri cu adevărat interesante de care oamenii au nevoie la fel de mult. Poate peste vreo câțiva ani or să apară și magazinele din oraș care să vândă așa ceva pentru că după cum vă spuneam, cerință este. Până atunci avem internetul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here