SHARE
videointerfoane

România nu este o țară înapoiată. Cantitatea de tehnologie existentă pe metrul pătrat în țara noastră este destul de impresionantă însă din păcate tehnologia nu este acceptată pe toate palierele. Avem telefoane inteligente, smartphone, avem tablete, avem chiar și case inteligente care funcționează conectate la IOT (Internet of Things) dar când vine vorba despre interfoane, cumpărăm, montăm și folosim aceleași interfoane audio cu care majoritatea am luat contact în urmă cu vreo 20 de ani. Întrebarea mea este de ce trecem așa de greu la interfoane video?

Unul dintre motivele pentru care videointerfoanele întârzie să apară pe la ușile noastre de bloc are legătură cu obișnuința. Oamenii s-au obișnuit cu actualele interfoane audio și nu vor să aibă parte de ceva nou. Există această frică de nou în societatea românească mai ales la bătrâni. Din această cauză, va fi foarte greu să trecem la videointerfoane deși avem apartamentele tixite cu tehnologie.

Apoi mai intervine problema solidarității. Cu cât înaintăm ca societate, cu atât suntem mai dezbinați. Pe orice scară de bloc te-ai duce va fi aproape imposibil să convingi toți locatarii să investească în ceva, orice. Cel mai dificil este să convingi pe toată lumea că acea investiție este necesară. Unii nu or să vrea să schimbe interfonul cu unul video de exemplu din cauza faptului că nu-l consideră o utilitate, alții vor spune că nu au bani, alții nu vor vrea pentru că vor vecinii de palier cu care sunt certați și așa mai departe.

Există videointerfoane pe electrainstal.ro la prețuri foarte bune și care din punctul meu de vedere ar trebui să înlocuiască toate interfoanele audio de la scările de bloc.

Sunt mai sigure, sunt mai moderne și au într-un fel toate funcțiile care azi ne lipsesc la cele audio. Sunt sigur că s-a întâmplat de multe ori să sune cineva la interfonul audio și să nu vorbească pur și simplu. Voi întrebați cine este și individul pur și simplu nu răspunde. Pentru a evita aceste neplăceri, aceste incertitudini, cea mai bună soluție este un videointerfon. Este un aparat modern, simplu de folosit și nu în ultimul rând mult mai util decât interfonul audio.

 

Articole Recomandate

Se pot face bani de acasă? Societatea în care ne ducem traiul este una foarte dependentă de bani. Din păcate, România este cea mai săracă țară din Uniunea Europeană , aici salar...
Ai o firmă în București? Iată de ce TREBUIE să-ți colantezi mașina Se spune că publicitatea este sufletul comerțului iar colantarea autoturismului de serviciu mi se pare de departe cea mai simplă și cea mai eficientă ...
4 motive să cumperi bilete de avion online Știu că mulți dintre voi devorați călătoriile, e într-un fel normal. În ziua de azi se întâmplă să găsești bilete de avion mai ieftine decât cele de a...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here