Home Aplicatii Android Ce aduce în plus YouTube Premium? Merită banii?

Ce aduce în plus YouTube Premium? Merită banii?

4615
0
YouTube Premium

YouTube Premium a devenit un serviciu disponibil și-n România și probabil mulți dintre voi vă întrebați dacă merită sau nu cei 26 de lei/lună. Cred că 5 euro costă, în monedă străină, europeană cu tot cu TVA. Eu am zis să fac o încercare pentru că și așa sunt mare fan YouTube, ca toți de altfel și cei de la Google au o ofertă interesantă prin care promovează în România YouTube Premium: plătești o lună și primești 2 luni gratis.

Ce aduce în plus YouTube Premium pentru cei 26 de lei 

Poți asculta YouTube cu ecranul stins – una dintre funcțiile cheie pentru această aplicație care din punctul meu de vedere, face toți banii. Acest lucru te va ajuta și la reducerea gradului de uzură asupra bateriei – ecranul nu mai stă aprins mereu.

Scapi de „reclamele lăcomiei” – fraților eu am susținut întotdeauna youtuberii, nici acasă pe PC nu am adBlock instalat, dar mulți au început să exagereze rău de tot. Bagă 20 de reclame pe clip și nu mai pricepi nimic. YouTube Premium te scapă de reclame.

Primești Music App – o aplicație specială pentru muzică unde ai posibilitatea de a opri redarea video, primești doar audio. Te ajută mult la scăderea traficului, nu mai folosești MB pentru a rula videoi, pentru sunet se folosește mult mai puțin trafic.

Funcția LOOP – ea există în această aplicație separată numită Music App și îți permite să asculți o melodie LOOP timp ce 10 ore dacă asta dorești.

YouTube Originals – un fel de NETFLIX, aici numai filme și seriale veți primi, gratis, doar dacă o să cumpărați YouTube Premium. Sunt și o grămadă de documentare. Nu este ceva foarte dezvoltat dar ținând cont că sunt filme, poate găsești totuși ceva fain acolo.

Downloads – poți să descarci in telefon clipurile de pe YouTube, la calitatea dorită bineînțeles. Clipuri pe care să le urmărești când rămâi fără Wi-Fi sau ceva de genul. Mare utilitate amatorilor de aplicații gen YouTube Downloader. Clipul rămâne 30 de zile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here