Home Aplicatii Android 7 aplicații nefolositoare pe care Google ni le bagă pe gât și...

7 aplicații nefolositoare pe care Google ni le bagă pe gât și nu ne lasă să le dezinstalăm

633
0
SHARE
Google

Orice telefon Android ai cumpăra, mereu există aplicații preinstalate ba de producători, ba de Google. Partea nasolă este că aceste aplicații ocupă spațiu pe telefon și mănâncă resurse active în cazul în care sunt proiectate să ruleze în fundal. Astăzi vom face o listă a aplicațiilor pe care Google ni le bagă pe gât, cu toate că noi nu le folosim aproape niciodată și pe care nu le putem dezinstala fără root. Aceste aplicații pot fi maxim dezactivate, operațiune care le oprește să mai fie prezente ca aplicații active. Odată dezactivate, ele nu mai primesc update și nu mai apar printre pictogramele cu aplicații.

7 aplicații nefolositoare pe care Google ni le bagă pe gât și nu ne lasă să le dezinstalăm

  1. Google Drive – o aplicație de Cloud Storage pe care eu unul nu am folosit-o niciodată. Deși oferă 15 GB gratuit pentru poze și alte fișiere, prefer Dropbox.
  2. Google Play Music – o aplicație de gestionare a fișierelor muzicale offline și online. Habar nu am cine ar folosi așa ceva în România, eu nu cunosc pe nimeni.
  3. Hangouts – ceva gen Skype care deși are câteva funcții mișto, nu prinde în România. Poate peste ocean o fi ceva mai populară.
  4. Google Photos  – în România oamenii îți țin pozele ori în telefon ori pe Facebook, prea puțini sunt cei care folosesc soluții de Cloud Storage.
  5. Google Chrome – celebrul browser pe care n-ai cum să-l dezinstalezi dacă cumva nu vrei să-l folosești. Mie-mi palce Mozilla destul de mult pentru Android.
  6. YouTube – aplicație care în ultima vreme ne cam scoate peri albi cu tonele de reclame pe care creatorii de conținut le bagă în materiale. Mai bine fără.
  7. Gmail – sunt mulți care încă folosesc adrese de Yahoo. Astfel, dacă au telefon Android se trezesc în telefon cu o aplicație care nu se poate dezinstala.

Articole Recomandate

YouTube Android – 2 lucruri enervante până la ridicol Băi cumetrașilor, ăștia de la YouTube au luat-o pe arătură cu aplicația lor Android. Nu știu dacă sunt singurul enervat la culme de unele aspecte, îns...
Dimly – aplicația Android care nu-ți alungă somnul dacă folosești telefonu... Știm cu toții faptul că atunci când folosim telefoanele mobile noaptea, înainte de culcare, lumina albastră ne alungă somnul. Sunt teste, studii făcut...
TOP aplicații Android cu care poți să faci bani Toată lumea vrea să facă bani în ziua de azi, mai ales cu telefoanele mobile ce au ajuns să aibă o putere de procesare destul de mare. Eu de exemplu a...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here