SHARE

Cred ca fanii Sony Xperia au fost cel putin dezamagiti in momentul in care a fost anuntata doar versiunea japoneza de Xperia Z4. Ei bine, indiciile arata ca cel lansat in Japonia nu este adevaratul Z4. Adevaratul Z4 va fi lansat abia peste o luna si are caracteristici similare cu cel lansat in Japonia.

Versiunea Xperia Z4 japoneza

Versiunea de Z4 anuntata in japoneza in Japonia, a fost exclusiv pentru piata din Japonia. Daca ar fi fost o versiune universala destinata atat SUA cat si Europa si Asia, cu siguranta cei de la Sony nu ar fi procedat in acest mod din punct de vedere al lansarii.

Adevaratul Xperia Z4

Adevaratul Xperia Z4 are un display QHD, componente interne putin superioare dar si designul Omnibalance imbunatatit. Cu toate acestea, de ce ar face Sony una ca asta? De ce ar lansa in Japonia un   Xperia Z4 care nu este de fapt Xperia Z4 pe care il stie toata lumea? Buna intrebare!

Numele cu siguranta ascunde ceva pentru ca am mai vazut ciudatenii in camara Sony, precum acel Z1 Compact urmat de Z3 Compact apoi tableta Xperia Z4 sosita inaintea telefonului Z4. Asadar, este foarte plauzibil faptul ca Sony sa fi planificat intr-adevar lansarea Z4 in etape. Nu ne mai mira nimic.

Lansarile din mai si lansarile din noiembrie

Deocamdata zvonurile continua sa curga, o alta lansare de Xperia Z4 este anuntata pentru luna mai, nu are ce sa fie altceva inafara de lansarea globala a acestui telefon. In noiembrie s-ar parea ca ar fi programata lansarea lui Xperia Z5, telefon pe care am putea sa il vedem la IFA 2015. Indiferent cate telefoane vor fii scoase de Sony pana la sfarsitul anului, cert este ca Xperia Z4 din Japonia nu va fi acelasi telefon cu Xperia Z4 global.

Articole Recomandate

A fost identificată cauza pentru explozia Galaxy Note 7 O companie independentă a pornit într-o investigație proprie pentru a afla de ce explodează telefoanele Note 7 și a descoperit o gravă eroare în desig...
Digi Mobil primește un upgrade – banda LTE (1)2100 De câteva zile, prin Drobeta Turnu Severin am început să primesc semnal pentru 4G. Telefonul meu pe care-l cumpărasem în urmă cu o lună nu opera în ba...
OnePlus 3T va fi lansat pe 14 noiembrie Celebra companie OnePlus care a intrat ca un tăvălug în piața smartphone și a dat la o parte giganți precum Samsung și LG, are de gând să lanseze un n...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY