SHARE

Trebuie sa intelegem faptul ca romanii sunt genul de oameni care se duc la doctor numai atunci cand au o problema de sanatate foarte grava care-i chinuie extraordinar de mult. Ei bine, in acest caz, de multe ori este nevoie de tratamente costisitoare si de multe zile de spitalizare. Din pacate, romanii nu mai au incredere in sistemul sanitar de stat, nu mai au incredere in medicii care asteapta intotdeauna plicul cu bani in buzunar si nici in competentele acestora.

Medicii buni s-au dus. S-au dus in tari straine si noi , romani de rand si saraci, am ramas cu incompetentii pe cap. Nu de putine ori omul ajunge in spital sa trateze o boala si capata alta boala cat sta internat. Nu de putine ori omul se duce la spital si nu are medicamente, nici macar seringi sau perfuzii si trebuie sa si le cumpere singur desi este asigurat, este la zi cu plata CASS. Sunt multe lucruri in tara asta care nu sunt de inteles si din pacate lucrurile nu se vor schimba in curand.

Ce alternative avem pentru spitale insalubre si sarace si medici incompetenti?

Medicina naturista incepe sa vina tare din spate chiar daca medicina traditionala o respinge. E normal sa o respinga atata timp cat medicii au devenit niste ahtiati dupa bani. Un pacient care se trateaza natural e un client pierdut pentru un medic ce practica medicina traditionala. Medicii incep sa fie niste mici afaceristi al caror interes este banul. Da, din pacate, banii au ajuns sa conduca aceasta lume intr-o directie pe care nimeni nu ar fi crezut-o viabila inainte de Revolutie.

Am spus de multe ori faptul ca daca la Revolutie nu ar mai fi iesit nimeni sa moara degeaba daca ar fi stiut de atunci cum va ajunge tara asta dupa 25 de ani. Nu au murit chiar degeaba cei de atunci, insa nici departe nu sunt de sintagma. S-a castigat libertate dar cu ce pret? Am pierdut o tara si toate valorile pe care le aveam ca sa ce? Astazi suntem nevoiti sa ne cautam remedii in medicina naturista, cea de stat s-a dus pe apa sambetei.

Nu ma intelegeti gresit, medicina naturista nu e o problema. E chiar o rezolvare si trebuie privita cu mai multa incredere pentru ca de multe ori este singura capabila sa te vindece atata timp cat ai de-a face cu incompetenta din sistemul sanitar de stat. Medici precum www.doctorfiruti.ro or sa gaseasca intotdeauna remedii pentru bolile voastre in mod natural si fara sa astepte nimic in plic!.

Articole Recomandate

Vrei să devii programator IT? Iată unde poți face cursuri de specialitate Pasiunea pentru programare începe să devină tot mai răspândită în rândurile tinerilor pentru că este genul de activitate creativă iar noi, românii, su...
Vrei să fii un manager mai bun? Inspiră-te de la cei mai buni Să fii manager în România nu e atât de simplu cum pare pentru că termini o facultate și apoi constați că în câmpul muncii ai nevoie și de alte cunoști...
De ce uităm mereu de uleiul pentru cutia de viteze? Din păcate, în România oamenii nu sunt capabili să facă schimbul de ulei pentru motor la timp, ce să mai zicem de uleiul din cutia de viteze? Cunosc o...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY