SHARE

Cand ai un telefon sau o tableta de vreo doi ani, acest dispozitiv incepe sa devina enervant si din ce in ce mai lent. Bineinteles ca nu mai suporta ultimele versiuni de Android. Cu toate acestea, nu inseamna ca i-a trecut vremea. Desi durata de viata a unui smartphone este cam de doi ani, iata cateva sfaturi prin intermediul carora poti face telefonul sa renasca din propria cenusa precum pasarea Phoenix.

Reseteaza telefonul Android la setarile din fabrica

Primul pas prin care reinvii telefonul, este resetarea la setarile din fabrica. O sa scapi de multe probleme care te enervau pana in acel moment si vei simti un plus de performanta. Nu uita sa faci un backup inainte, altfel vei pierde toate datele din telefon: poze, agenda, muzica, etc.

Rooteaza telefonul Android

Daca exista un avantaj al Andoridului comparativ cu alte sisteme de operare, root ii zice. Prin aceasta operatiune scapi de programele cu care telefonul vine tixit din fabrica si astfel ramane mai mult spatiu si mai multa memorie pentru aplicatiile pe care intr-adevar le folosesti. Daca telefonul este vechi, nu cred ca vor fi probleme legate de root, asa ca poti actiona fara probleme. Vezi aici detalii despre cum rootezi un telefon Android.

Temele Android

Temele Android sunt tit ce ai nevoie pentru a invia un telefon pe care erai gata gata sa il consideri depasit si bun de nimic. Exista pe internet o sumedenie de launchers si icoane pe care le poti folosi in ideea de a avea un telefon foarte personalizat si foarte interesant. Daca inainte ai resetat la setarile din fabrica si ai facut si root, totul va fi ok cu temele.

Cumpara o carcasa pentru telefonul Android

Dupa vreo doi ani, spatele telefonului tau o sa para ca a facut razboiul. Crapat sau zgariat, ii poti atasa o carcasa prin care devine ca nou. Exista o sumedenie de carcase pe internet prin intermediul carora iti poti personaliza si invia vechiul telefon.

Articole Recomandate

Cum scapi de eroarea „memorie insuficientă” (insufficient storage available)... Acest mesaj este destul de frecvent întâlnit mai ales de cei care au telefoane Android ceva mai vechi și este destul de enervant pentru că te uiți la ...
Cum să scapi de root Chiar dacă majoritatea celor care dețin telefoane mobile sunt interesați de cum pot să obțină acces deplin la funcțiile telefonului prin intermediul r...
Cum să oprești redarea automată a clipurilor de pe Facebook Deși nu toată lumea are o problemă cu aceste clipuri ce încep să fie redate automat pe Facebook, există suficientă lume care consideră destul de stres...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY