SHARE

Traduceri de nota 10 cu www.crescendotraduceri.ro

E destul de dificil in ziua de azi sa convingi pe cineva sa isi faca treaba asa cum trebuie. Calitatea a ramas asa, doar un concept pe care romanii nu-l mai pot intelege si nici nu-si doresc sa il inteleaga. Romania parca a ramas incastrata in epoca lui Ceausescu unde se primea mult, ieftin si fara calitate. Rar de tot gasesti pe cineva care sa ceara calitate sau pe cineva care sa fie in stare sa ofere asa ceva.
Pana la urma, cine sa ofere calitate daca nu se cere? Ca sa oferi calitate trebuie sa muncesti mai mult si mai bine. Cui ii place sa munceasca in Romania? Nimanui… Suntem o tara cladita pe copy – paste si pe teapa, in nici un caz pe munca multa. Munca multa s-a tras pe vremea lui Ceausescu, de atunci tot ce s-a intamplat in tara a fost sa se distruga, cladire cu cladire si fabrica cu fabrica.

Ce inseamna calitatea?

Calitatea este un standard pe care noi, romanii inca nu il intelegem. Sa oferi calitate inseamna sa muncesti bine, fara gresala. Daca prestezi servicii inseamna sa ai niste clienti foarte multumiti care intotdeauna or sa revina la tine. Calitatea inseamna capacitatea de a te ridica de-asupra mediocritatii. Calitatea inseamna in primul rand bun simt.
De cand ma stiu, nu am gasit calitate in Severin, orasul in care traiesc de 26 de ani, oras mort din punct de vedere industrial si mai ales din punct de vedere al bunului simt. Severinul este orasul in care se traieste din combinatii, din da-mi un cric ia un cauciuc dar cauciucul e intepat, cricul nu este functional… Da, se traiese destul de mult si din tepe sau mai bine zis din tentativa de a pacali pe cel de langa tine.

Unde mai gasim calitate?

Calitate gasim pe internet, pe site-uri de specialitate precum www.crescendotraduceri.ro. Eu am apelat la ei curand, in urma cu cateva zile si am fost destul de multumit. Nici nu vreau sa imi aduc aminte ce am patit cu actele de la masina cand am fost sa le traduc in oras. Am scris un articol si pe tema asta. De atunci, cand am nevoie de un serviciu de calitate merg numai pe internet. Oamenii capabili sa o furnizeze si-au facut site-uri prin care isi ofera serviciile superioare. Putini cunosc, putini apeleaza, insa important este ca solutia exista.

Articole Recomandate

Vrei să devii programator IT? Iată unde poți face cursuri de specialitate Pasiunea pentru programare începe să devină tot mai răspândită în rândurile tinerilor pentru că este genul de activitate creativă iar noi, românii, su...
Vrei să fii un manager mai bun? Inspiră-te de la cei mai buni Să fii manager în România nu e atât de simplu cum pare pentru că termini o facultate și apoi constați că în câmpul muncii ai nevoie și de alte cunoști...
De ce uităm mereu de uleiul pentru cutia de viteze? Din păcate, în România oamenii nu sunt capabili să facă schimbul de ulei pentru motor la timp, ce să mai zicem de uleiul din cutia de viteze? Cunosc o...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY