SHARE

Cei de la Sony si-au facut un obicei in a lansa cate un telefon nou o data la fiecare 6 luni, sau aproximativ 6 luni. Asta inseamna ca developerii japonezi lucreaza deja la un nou telefon si in cele ce urmeaza o sa va povestim cate ceva despre ce stim despre urmatoarea serie Xperia, respectiv Sony Xperia Z6.

Display-ul Sony Xperia Z6

Nu de mult timp, cei de la Sony au lasnat Xperia Z5 si Z5 Premium, primul smartphone care are un display 4k UltraHD. In trecut, cei de la Sony nu au scos nimic pe piata cu rezolutie mai mare de Full HD. Care va fi display-ul pentru Sony Xperia Z6? Facem pariu ca cei de la Sony vor merge ori pe 1080p ori pe 4K. Cel mai improbabila este folosirea unui display QHD.

Designul Sony Xperia Z6

Ca si predecesoarele sale, Sony Xperia Z6 va avea acelasi design OmniBalance. Acest lucru va atrage bineinteles putina critica din partea celor care cred ca fiecare generatie de smartphone ar trebui sa fie putin diferita de precedenta.

Specificatii Sony Xperia Z6

E foarte probabil ca anul ce vine toate telefoanele de varf sa foloseasca procesorul Snapdragon 820, care promite sa fie mult mai rapid si mai inteligent de cat Snapdragon 810. Ne asteptam de asemenea la un port USB Type-C si un card microSD, alaturi de ultima versiune de Android Marsmallaw.

Data lansarii si pretul Sony Xperia Z6

Cel mai probabil, telefonul se va lansa in februarie 2016 judecand dupa pasul lansarilor Sony. Au lansat Xperia Z2 la MWC in februarie 2014, Xperia Z3 in septembrie 2014, Xperia Z4 in martie 2015 si Xperia Z5 in septembrie 2015 la IFA Berlin. Astfel, ne asteptam ca Sony Xperia Z6 sa apara la MWC 2016 adica pe 22 -25 februarie.

Articole Recomandate

Samsung Galaxy J5 2016 – după o lună de utilizare S-a făcut o lună de când mi-am cumpărat un Samsung Galaxy J5(2016) și a venit momentul potrivit să spun clar și răspicat ce mi-a plăcut și ce nu mi-a ...
Samsung Galaxy J5 2016 – cel mai bun telefon sub 1000 RON (septembrie 2016) Vreo lună de zile am căutat un telefon sub 1000 RON care să fie cât mai performant, să aibă o calitate de construcție cel puțin medie și nu în ultimul...
Cui recomand casca Bluetooth Plantronics Voyager Edge A trecut 1 an și două luni de când am casca Bluetooth Plantronics Voyager Edge și cred că a venit vremea să-mi spun părerea referitor la calitatea de ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY