SHARE

Copilaria este cea mai frumoasa perioada din viata si tot ceea ce simtim atunci, ramane intiparit in memorie pentru totdeauna. Ne aducem aminte cu atata drag de excursiile din copilarie si ne intrebam de ce? Ei bine dupa cum spuneam, copilaria joaca un rol aparte in viata fiecaruia, pregatindu-ne pentru maturitate intr-un mod destul de ciudat: inocenta si naivitatea actioneaza precum o piedica in calea realitatii. Astfel, reusim sa ne bucuram de orice.

Din pacate, copilaria este una singura. Oricat de mult ne-am dori sa ne intoarcem la ea, nu putem de cat prin intermediul amintirilor. Cu toate acestea, in suflet, copilaria este mereu prezenta, pana in clipa in care ne dam ultima suflare.

Cele mai frumoase amintiri din copilarie in tabere se intiparesc

Exista un moment in viata pentru aceste tabere si acesta se numeste copialrie. Nimic nu se compara cu tabere internationale de vara in care sa cunosti culturi noi, oameni noi, in care sa strabati tari si sa vezi lumea.

Am fost si eu in cateva tabere internationale de vara si pot spune cu toata sinceritatea ca as da orice sa pot repeta experientele. Am fost in Germania si Franta, am cunoscut  copii cu care am ramas prieten si-n ziua de azi. De multe ori ma gandesc la feptul ca aceste tabere internationale de vara ar trebui sa fie obligatorii. Atat de mult conteaza in balanta socializarii…  Desi suntem stapanii Facebook, reteaua de scoializare cea mai populara din Romania si din Europa, suntem codasi la socializarea face to face. Ne ascundem in spatele unor monitoare si din pacate, pierdem contactul cu realitatea.

Parintii trebuie sa isi duca copiii in tabere internationale de vara, au aceasta responsabilitate: sa le ofere clipe de neuitat si sa ii ajute sa socializeze. S-au dus vremurile in care socializarea celor mici se facea la scara blocului. Generatia cu Cheia la Gat s-a dus, si din spate nu vine alta din pacate. Generatia care vine din spate este ancorata intr-o tehnologie la care noi nu am avut acces cand eram de varsta lor.

Lasati copiii sa mearga in tabere internationale de vara

Lasati copiii sa se distreze, sa experimenteze daca au intre 9 si 19 ani… Sa mearga in tabere internationale de vara sa vada lumea, sa cunoasca oameni diferiti de cei ce trec pe langa ei pe strada zilic. E importanta si tehnologia, insa nu in contextul in care te rupe de realitatea inconjuratoare.

Articole Recomandate

Vrei să devii programator IT? Iată unde poți face cursuri de specialitate Pasiunea pentru programare începe să devină tot mai răspândită în rândurile tinerilor pentru că este genul de activitate creativă iar noi, românii, su...
Vrei să fii un manager mai bun? Inspiră-te de la cei mai buni Să fii manager în România nu e atât de simplu cum pare pentru că termini o facultate și apoi constați că în câmpul muncii ai nevoie și de alte cunoști...
De ce uităm mereu de uleiul pentru cutia de viteze? Din păcate, în România oamenii nu sunt capabili să facă schimbul de ulei pentru motor la timp, ce să mai zicem de uleiul din cutia de viteze? Cunosc o...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY