SHARE

De ce EN? Pentru ca RO nu pare prea demna pentru o asemenea mentalitate. Stiu cu siguranta faptul ca strainii gandsc altfel. Ei sunt cie care isi ia nevestele si intra impreuna intr-un Sex Shop, ei sunt cei care au dus la nivelul urmator industria XXX fara ca nimeni sa se uite ciudat sau stramb la ei. Faptul ca ei sunt mult inaintea noastra nu are de cat o singrua vina: mentalitatea. Atata timp cat o sa ramanem la nivelul de grass roots, cu siguranta nimic bun nu se va schimba in materie de mentalitate.

In primul rand, sa disuctam despre masajul erotic. Nu cred ca in Severin exista asemenea saloane si nu exista din motive intemeiate. In acest oras, oamenii sunt atat de batuti in cap incat nu se duc nici macar la masaj normal, ce sa mai zicem de erotisme? Acest colt de tara, judetul Mehedinti a ramas cel mai inapoiat judet din tara din toate punctele de vedere, asa ca nu e de mirare ca nimic nu functioneaza cum trebuie in aceasta regiune. Aici, s-a pripasit mentalitatea comunista in urma cu 30 – 40 de ani si nu mai doreste sa plece. Pur si simplu s-a combinat cu prostia si a rezultat zona Mehedintiului.

Oamenii pur si simplu nu vor sa abandoneze modul precar de a gandi, de a judeca. Nimeni nu are de ce sa judece pe cel de langa el, fiecare trebuie sa isi vada de farfuria lui si sa incerce sa evolueze. Din pacate, in Mehedinti, judetul prejudecatilor si al oamenilor fara viitor, nu este loc de nimic altceva inafara de mentalitate de turma. Intr-un fel, mentalitatea de turma nu este periculoasa atata timp cat nu deviaza in prostie… Dar e prea tarziu.

Masaj Club EN spune totul. Doar strainii cauta in Romania saloanele de masaj erotic, singurii capabili sa inteleaga faptul ca stresul trebuie eliberat intr-un mod sau altul, fara sa se uite stramb la cei din jur, fara sa barfeasca, fara sa fie rautaciosi, fara sa isi bata joc si fara sa fie nesimtiti. Asta inseamna domnilor mentalitate occidentala, nu mizeria de mentalitate pe care romanii o au. Ar trebui sa ne fie rusine doar pentru faptul ca nu suntem in stare sa gandim ca ei desi suntem tot oameni, egali, 2 mani doua picioare. Nu e de mirare ca sunt inaintea noastra cu 100 de ani, cel putin.

Articole Recomandate

Vrei să devii programator IT? Iată unde poți face cursuri de specialitate Pasiunea pentru programare începe să devină tot mai răspândită în rândurile tinerilor pentru că este genul de activitate creativă iar noi, românii, su...
Vrei să fii un manager mai bun? Inspiră-te de la cei mai buni Să fii manager în România nu e atât de simplu cum pare pentru că termini o facultate și apoi constați că în câmpul muncii ai nevoie și de alte cunoști...
De ce uităm mereu de uleiul pentru cutia de viteze? Din păcate, în România oamenii nu sunt capabili să facă schimbul de ulei pentru motor la timp, ce să mai zicem de uleiul din cutia de viteze? Cunosc o...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY