SHARE

Uita de specificatii de varf, Marshall London nu este un un smartphone destiat infometatilor de specificatii. Are un design care sfideaza tot ce stiai pana acum ca fiind definit “interesant”. Cu toate acestea, telefonul acesta cu specificatii medii are un pret de-ti vine sa dai cu basca de pamant.

Data lansarii si pretul Marshall London

Telefonul Marshall London este fabricat de producatorul suedez Zound Industries si poate fi cumparat de pe site-ul Marshall Headphones pentru aproximativ 600$ sau 549 euro. Poate fii cumparat si in europa in tari precum Franta, Germania si Anglia.

Specificatii Marshall London

Greutate: 145g

Baterie: 2500 mAh

Display: 4.7 inch LCD, rezolutie 1280 x 720, 312 ppi

Camera: 8 mpx spate si 2 mpx fata, led

OS: Android 5.0.2 Lollipop

Memorie: 2 GB RAM, 16 GB stocare,slot card microSD

Procesor: Qualcomm Snapdragon 410, Quad Core la 1.2 Ghz

Conectivitate: LTE, Bluetootg 4.0

Performanta Marshall London

In ceea ce priveste performanta, telefonul nu e cine stie ce dupa cum puteti vedea insa seamana destul de mult cu Moto G 2015-le. Diferenta intre cele doua ar fi chipul audio care optimizeaza tot ce inseamna audio. De fapt, acesta este schepsisul telefonului. Marshall este o companie din industria muzicii care fabrica echipamente audio de zeci de ani, iata si telefonul lor care desi nu da pe-afara de specificatii si perfromanta, cu siguranta ofera o experienta audio de zile mari, inconfundabila si incomparabila.

Softul Marshall London

Dupa cum spuneam, totul se rezuma la audio. Din moment ce nici Marshall nici Zound Industries nu au legatura cu fabricarea de soft, au lucrat cu developeri independeti pentru a dezvolta aplicatia Android de tip audio player din telefon, aplicatie ce vine preinstalata, la fel si pentru aplicatia de inregistrare audio, REC.

Articole Recomandate

Review Lenovo Vibe K5 Plus – un telefon de buget perfect pentru amatorii d... A venit vremea să prezint unul dintre cele mai impresionante telefoane multimedia pe care am avut onoarea să le butonez în ultima vreme. Este vorba de...
Review Huawei Honor 7 Lite – primul telefon de la Huawei care m-a impresionat Am primit de la Huawei România un smartphone Honor 7 Lite pe care l-am testat vreo două săptămâni și pot spune că am rămas mai mult decât impresionat....
Samsung Galaxy J5 2016 – după o lună de utilizare S-a făcut o lună de când mi-am cumpărat un Samsung Galaxy J5(2016) și a venit momentul potrivit să spun clar și răspicat ce mi-a plăcut și ce nu mi-a ...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here