SHARE

Cu totii ne-am saturat de retelele WiFi parolate sau de cele nesecurizate. Practic, daca o retea e libera, esti in pericol daca te conectezi la ea, daca are parola, nu o poti folosi… Si tot asa, este un cerc din care pana nu demult nu puteai iesi.

Ei bine, Instabridge este aplicatia care iti permite sa te conectezi la retelele WiFi PAROLATE din imprejurimi. Cum face treaba asta? Nu , nu sparge parole, nu este un program de hackong. Atunci cand pornesti aplicatia, aceasta iti ofera o lista cu routerele din apropiere dar si parolele acestora.

Intrebarea urmatoare ar fi cum ajung parolele in aplicatie din moment ce nu avem de-a face cu hacking? Parolelele sunt oferite gratuit de cei care au reusit in trecut sa se conecteze la acele retele prin diverse metode. Aplicatia Instabridge este o colectie uimitoare de routere parolate la care te poti conecta in functie de oras, de zona, de tara.

Pentru mai multe detalii, nu ramane de cat sa o instalati singuri si sa va jucati putin cu ea. Daca cumva aveti la serviciu internet prin WiFi si doriti sa faceti o fapta buna, atunci cu siguranta puteti adauga si voi routerul alaturi de parola in aceasta aplicatie. Cu cat exista mai multe routere, cu atat numarul utilizatorilor va creste exponential. Cu totii ne dorim internet gratuit oriunde in lume.

O sa revenim cu niste teste amanuntite pentru aceasta aplicatie, deoarece desi nu este foarte populara, are potential. Motiv pentru care merita putina atentie din partea noastra. De fapt, in Google Play sunt foarte multe asemenea aplicatii, care promit si din pacate raman la stadiile incipiente de proiect. O sa le facem cunoscute pe cat mai multe dintre ele in lunile ce urmeaza.

AndroidPIT-Instabridge-add-new-Wi-Fi-neighborhood-connections

Articole Recomandate

Smart HDR – aplicația Android care stoarce ultima picătură de culoare din fotogr... Am spus de multe ori faptul că HDR este una dintre cele mai mari inovații din lumea fotografiei smartphone, mai ales prin prisma aplicațiilor dedicate...
Care sunt cele mai bune aplicații GPS pentru Android Google Maps este o aplicație minunată care te poate scăpa din încurcătură atunci când te pierzi pe străzile unui oraș. Cu toate acestea, există multe ...
Google Maps face explorarea orașelor o joacă de copii În momentul în care Google îmbunătățește serviciile sale o face într-un mod destul de tacit. Mai mult ca sigur mulți dintre voi nu ați observat schimb...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY