SHARE

După ce YouTube a făcut senzație cu noile clipuri la 360 de grade, a venit timpul ca și cei de la GoPro să mărească miza. Au scos și ei o aplicație care prezintă acele clipuri nebunești cu sporturi extreme într-o variantă 360 de grade. Acum, să nu-mi spuneți că  nu știți despre clipurile celor de la GoPro. Ei bine, pentru cei care nu au văzut niciodată unul, vă pun mai jos vreo două ca să vedeți exact.

 


Ei bine, aplicația GoPro VR este o colecție demențială de asemenea clipuri pe care le poți vedea într-o variantă 360 de grade. Aplicația este compatibilă cu headseturile VR așa că distracția va fi una maximă dacă aveți deja unul cumpărat. De asemenea, mai are suport pentru giroscop, astfel în momentul în care miști dispozitivul într-o anumită direcție se mișcă și imaginea.

Da, trebuie să aveți niște dispozitive ceva mai avansate ca să rulați aceste clipuri destul de solicitante. Cei de la GoPro spun că dispozitivele moderne pot rula aceste clipuri cu maxim 60 FPS ceea ce este destul de bine.

Cum arată aplicația GoPro VR

Aplicația este foarte bine finisată, clipurile fiind împărțite în 14  categorii principale. Puteți alege una dintre categorii în care să căutați clipurile cu pricina sau puteți să dați un search efectiv pe cuvinte cheie. De asemenea, puteți să și uploadați clipuri, în cazul în care veți da vreo 5000 de dolari pe kitul GoPro capabil să filmeze la 360 de grade.

E o aplicație foarte distractivă cu care eu unul cred că aș putea să mă joc toată ziua. În momentul în care voi pune mâna pe un headset VR cu siguranță voi testa aplicația mai pe îndelete.

2016-04-22 19.07.51

Articole Recomandate

Smart HDR – aplicația Android care stoarce ultima picătură de culoare din fotogr... Am spus de multe ori faptul că HDR este una dintre cele mai mari inovații din lumea fotografiei smartphone, mai ales prin prisma aplicațiilor dedicate...
Care sunt cele mai bune aplicații GPS pentru Android Google Maps este o aplicație minunată care te poate scăpa din încurcătură atunci când te pierzi pe străzile unui oraș. Cu toate acestea, există multe ...
Google Maps face explorarea orașelor o joacă de copii În momentul în care Google îmbunătățește serviciile sale o face într-un mod destul de tacit. Mai mult ca sigur mulți dintre voi nu ați observat schimb...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY