SHARE

Bineinteles ca aplicatiile ce iti permit sa urmaresti filme gratis dar si emisiuni TV exista de multa vreme. Problema este ca majoritatea sunt blocate la un anumit interval de timp fie de lege fie de developeri prin introducerea subscriptiei. Pana la urma ,e dreptul lor, trebuie sa faca si ei un ban, nu? Ei bine, haideti sa vedem care sunt cele mai populare aplicatii Android ce-ti permit sa vezi filme si emisiuni TV gratuite din toate punctele de vedere:

HBO NOW este o aplicatie standalone care functioneaza in Statele unite, o asteptam si in Europa bineinteles. Cu toate acestea, rar de tot o poti face sa functioneze, utilizatorii se plang tot mai des de functionarea preacara a acestei aplicatii. Daca reusesti sa o faci sa functioneze, ai o periaoda de 30 de zile de incercare (Trial) in care poti sa vezi toate filmele lor de renume, dupa care va trebui sa platesti vreo 15$ lunar.

HULU este o aplicatie care a ajuns pe Android destul de recent. Aceasta permite utilizatorilor sa se uite la show-uri TV si filme intr-o anumita masura. Pentru a accesa biblioteca completa Hulu, trebuie sa platesti vreo 8 dolari pe luna.

CRAKE este o aplicatie uriasa, gratuita pentru SUA si Canada, updatata in fiecare luna cu cele mai noi emisiuni TV si cele mai bune filme. A fost creata de Grouper si preluata mai tarziu de Sony, se bazeaza pe rularea de clipuri publicitare la intervale regulate de timp. Ei bine, trebuie sa existe si un compromis, nu? Nu se poate totul gratis. Oricum este mai bine de cat o subscriptie.

BBC iPlayer este o aplicatie englezeasca ce serveste emisiuni si filme ce au rulat la BBC in ultimul an. Destul de populara in Anglia totusi.

Articole Recomandate

Smart HDR – aplicația Android care stoarce ultima picătură de culoare din fotogr... Am spus de multe ori faptul că HDR este una dintre cele mai mari inovații din lumea fotografiei smartphone, mai ales prin prisma aplicațiilor dedicate...
Care sunt cele mai bune aplicații GPS pentru Android Google Maps este o aplicație minunată care te poate scăpa din încurcătură atunci când te pierzi pe străzile unui oraș. Cu toate acestea, există multe ...
Google Maps face explorarea orașelor o joacă de copii În momentul în care Google îmbunătățește serviciile sale o face într-un mod destul de tacit. Mai mult ca sigur mulți dintre voi nu ați observat schimb...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY