SHARE
Samsung Galaxy S7 Edge

Să nu încercăm să o dăm după vișin… Samsung Galaxy S7 Edge este cu siguranță cel mai bun smartphone de pe piață în acest moment. Toți cei care au avut telefonul în teste au concluzionat în acest mod. Evident, tehnologia avansează și nu mult va trece până când regele va fi detronat, însă până atunci se bucură de glorie, nu? Nu este un smartphone perfect dar dintre toate cele care există pe piață, acesta se apropie cel mai mult de stadiu de perfecțiune.

Cred că în urmă cu câteva luni puteam fi cu toții de acord cu faptul că Nexus 6P este cel mai bun smartphone de pe piață. Părea un miracol, nu? Adică un telefon chinezesc, făcut de Huawei să fie cel mai tare din parcare? Ei bine, iată că a intrat în scenă Samsung Galaxy S7 Edge. Era inevitabil.

Samsung Galaxy S7 Edge face mai mult de cât să dea telefoane și să încarce Google Chrome. Face mult mai multe. A devenit așa un fel de simbol pentru calitate de când Samsung a introdus aceste ecrane curbate. Deși costă peste 3000 de lei în acest moment, toată lumea îl dorește.

Cred că Samsung Galaxy S7 Edge ascunde în spate un succes meritat venit după ani și ani de perfecționare și inovații din partea celor de la Samsung. Cu siguranță designul acestui telefon va rămâne pentru zeci de ani în memoria noastră deși tehnologia va evolua destul de mult.

Cum se explică succesul în vânzări al Samsung Galaxy S7 Edge

Nu vom discuta în acest articol despre specificații, le-am prezentat pe îndelete aici și am făcut chiar diverse comparații. Vom discuta însă despre succesul acestui telefon pe piață în ciuda faptului că este foarte scump. Anul acesta, Samsung și-a atins obiectivul în vânzări pentru Q1, potrivit unui raport de pe TrednForce.

A crescut cu 5.6% față de Q4 2015 și evident că această creștere se datorează celor două telefoane scoase pe piață anul acesta, S7 și S7 Edge. Bine, speculanții vor spune că are legătură cu -6.5% cotă de piață a celor de la Apple dar eu nu prea cred. În plus, dacă facem o comparație cu aceeași perioadă a anului trecut, observăm o creștere de 2.5%.

Succesul în vânzări pentru Samsung Galaxy S7 Edge se datorează în mare parte și Samsung Galaxy S6 Edge care practic a fost telefonul care a detonat bomba designului extraordinar. Pentru S7 Edge, cei de la Samsung nu au schimbat prea multe față de S6, doar lucruri minore precum o baterie mai mare, rezistență la apă și apariția cartului microSD. Softul a fost îmbunătățit respectiv interfața TouchWiz, adăugind-se posibilitatea de a customiza icoanele aplicațiilor.

În concluzie sunt de părere că nu specificațiile fac neapărat Samsung Galaxy S7 Edge cel mai bun telefon de pe piață, ci combinația dintre acestea și detaliile minore  în ceea ce privește designul. Clienții Samsung sunt destul de pretențioși pentru că așa i-a obișnuit producătorul, ridicând mereu bara calității. În plus, aceștia primesc exact ceea ce își doresc, drept dovadă circul cu S6 fără card microSD…

Tu ce crezi? Este oare Samsung Galaxy S7 Edge cel mai bun telefon de pe piață în acest moment?

 

Articole Recomandate

Ai o tabletă veche cu care consideri că nu mai ai ce face? Iată 5 idei destul de... În momentul în care cumperi o tabletă Android, ești conștient de faptul că în câțiva ani, tehnologia și internetul vor evolua suficient de mult cât să...
Piața smartwatch a murit. Aduceți un popă Nu știu cum vi se pare vouă peisajul ceasurilor inteligente, însă din punctul meu de vedere asistăm la un frumos priveghi. Lăsând la o parte imaginea ...
Cum să încarci un telefon FĂRĂ ÎNCĂRCĂTOR (3 moduri năstrușnice) Nu întotdeauna ai la îndemână un încărcător sau o priză și de obicei, cu cât ai bateria mai descărcată cu atât vei fi mai departe de aceste două eleme...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY